Rá tudok-e szokni a cigire, ha nem szívom tüdőre, csak a számba és ki is fújom?
Figyelt kérdés
Kb. 2 hete kezdtem. Első hét alatt elment legalább 18 szál kék Pall Mall, de napok óta nem szívtam semmit. Nem hiányolom. Nem hiszem, h ilyen könnyű lenne függőnek lenni...
És lehet valami bajom így, h nem szívom tüdőre ?
2011. ápr. 15. 17:26
1/17 anonim válasza:
Nem nem tudsz olyan könnyen.
Amúgy a testi függőség már kb fél doboz cigi/ nap elszívása után is kialakul. Azonban csak kb 1-2 hét folyamatos cigizés után múlik el a cigi rossz íze által okozott rossz. Így igaz hogy már a szervezeted kívánja a nikotint,de még elég rossz reakciókat vált ki belőled a cigi így nem akasrz újból.
De ha már telítetted füsttel magad és kívánod is akkor már jó érzés.
Akkor leszel függő ha nem bírsz megállni vagy nem akarsz 2 hét szünetet
2/17 anonim válasza:
Rá tudsz, ugyanis a nyáladdal beviszed a nikotint a szervezetedbe. És légy szíves, most hagyd abba, míg lehet, mert baromira meg fogod bánni, és az egész életedet elcseszed. Én 20 év alatt egy ház és egy kocsi árát elszívtam.
3/17 anonim válasza:
Én is, mikor elkezdtem, azt gondoltam nem szokok rá. Észre sem vettem, és rászoktam. 20 éve.
4/17 anonim válasza:
azt nem értem mi a f.nak kell cigizni? Én megfogadtam már 15évesen, h soha 1 slukkot se.most vok 24.végigbuliztam a gyerekkorom pedig kb 22éves koromig.és soha nem gyújtottam rá.és semmivel nem vok kevesebb. 24éves vok, van egy szép Barátnőm másfél éve, dolgozok, jól keresek, családalapításon jár az eszem...
6/17 anonim válasza:
Nehezebben mint ha letüdőzöd, viszont szuper kis szájrákot kapsz, ami sokkal hamarabb kialakul...
7/17 anonim válasza:
mi értelme van így? Jó, megértem, hogy aki letüdőzi annak jó-kötlse csak a pénzért. De aki nem is szívja normálisan és kidobja rá a pénzt? az ekkora egy balf.sz
8/17 anonim válasza:
Utolsónak van igaza, akkor mi a f.sznak cigizel ha nem is tüdőzöd le? Kiröhögnek basszus. Semmi értelme nincs akkor cigizned, vagy letüdőzöd vagy hagyod a pic.ába az egészet, válassz.
9/17 anonim válasza:
Akkor azt is írd már le h mi értelme annak a büdös drága vacaknak???? Vagy csak azért szívod h ne nézzenek ki a többiek?
10/17 anonim válasza:
Igen, és még szájrákot is kaphatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!