Rá tudok-e szokni a cigire, ha nem szívom tüdőre, csak a számba és ki is fújom?
Figyelt kérdés
Kb. 2 hete kezdtem. Első hét alatt elment legalább 18 szál kék Pall Mall, de napok óta nem szívtam semmit. Nem hiányolom. Nem hiszem, h ilyen könnyű lenne függőnek lenni...
És lehet valami bajom így, h nem szívom tüdőre ?
2011. ápr. 15. 17:26
12/17 anonim válasza:
dísznek drága, szívni nem szívod rendesen, szájrákot kapsz. Akkor meg minek, nézd tesóm én dohányzok, és piszok nehéz a leszokás.
13/17 A kérdező kommentje:
Éppen ezért nem akarok rászokni. Tutira. Csak sokat vagyok távol és azért leggyakrabban olyan este 10kor sétálok haza, már hűvös van. Olyankor baromi jól esik rágyújtani és akár 20 percen át élvezni egy szál cigi "örömét". És meg is nyugtat, amikor látom a parazsat, meg minden. Szóval nálam inkább hangulatot ad. :)
2011. ápr. 16. 20:28
14/17 anonim válasza:
Akkor meg vegyél szivart, vagy tüdőzd le, hiába mondod, ha nem tüdőzöd le akkor semmi, olyan mintha nem is szívnád.
15/17 anonim válasza:
Igen rá tudsz mivel a nikotin a nyálkahártyán keresztül is felszívódik, sőt a bőrön keresztül is, de ha van esetleg lyukas fogad, vagy szuvas amiről nem feltétlenül kell, hogy tudj, akkor a nikotin gyakorlatilag pillanatokon belül kapcsolatba kerül közvetlenül az idegrendszereddel a fog idegeken keresztül, és közel sem biztos, hogy te ezt bárhogyan is észreveszed majd.
16/17 anonim válasza:
Én is csak a hangulatáért szívom! :)
Egyébként ige,sajna rá tudsz! :D
17/17 anonim válasza:
a nagypapám azért halt meg tüdőrákban mert cigizett.milyen hangulatos volt biztos neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!