14 évesen fél évig próbálkoztam vele, csak azért, mert nagylánynak gondoltam magamat, és felnőtt akartam lenni. Mostani fejemmel örülök, hogy a szervezetem (akkor ellenem) mellettem volt=)
2009. aug. 3. 12:17
2/11 anonim válasza:
nem akartam rászokni. csak kipróbáltam, bejött, utánaegy "szerelmi bánat" jött az életemben, és ezzel nyugtattam magam (15 éves voltam). aztán az idő segített, nem a cigi, és rászoktam.
2009. aug. 3. 12:46
3/11 anonim válasza:
Én se akartam rászokni.Nagyon sok ideig csak úgy szívtam,de nem tudom minek.Majd kb év után már rászoktam.
2009. aug. 3. 13:12
4/11 A kérdező kommentje:
És amikor még nem szoktatok rá, akkor nem akartátok abbahagyni? Én még nem próbáltam ki, de nem is fogom. Minek, ha először nem jó, rászokni meg nem akarok?
Gimibe 10.-es vagyok és nálunk több, mint a fele osztály divatból cigizik.
2009. aug. 3. 13:53
5/11 anonim válasza:
énsem akartam rászokni, csak így jött ki. mikor először kipróbáltam semmi különöset nem éreztem. majd bulikban mindig volt cigi, és szivogattam énis, aztán barátnőmmel közösen vettünk egy doboz cigit ami egy hónapra volt elég kb:D aztán már magamnak vettem, és így.
2009. aug. 3. 14:04
6/11 anonim válasza:
akkor jó volt lemenni a szünetekben elszívni egy cigit, a leterhelő órák között :)
2009. aug. 3. 15:05
7/11 anonim válasza:
én ebben az évben keztem el cigizni.ugy kezdötött hogy egyik oszálytársam az anyja cigijéből 1 szálat ellopott és ki akarta probálni.suli után ő én és egy másik barátunk elmentünk valamerre hogy elszivjuk.ebböl a suli utáni "programbol"lassan rendszer lett.elöször minden nap 1 szálat szivtunk el hárman.aztán jöttek a nagyobb adagok.aztán a nöi cigit lecseréltük valami erösebbre.eleinte 1 doboz cigi 1 honapig elég volt hármunknak,aztán már naponta vettünk 1 dobozt.ezt a sok pénzt a cigire tippmix-böl szereztük(fogadni kell meccsekre és ha bejön megnyered a feltett pénz valahányszorosát)tehát igy ment ez egészen juliusig amikor elhatároztam h nm cigizek többé.(eddig is voltak ien elhatározásaim de sose birtam ki).és végül leszoktam 2 nappal ezelött megint rágyujtottam h mien érzés ujbol szivni.nagyon rossz volt alig tudtam szivni 2 slukkot és elnyomtam.
VÉGLEG LESZOKTAM A CIGIRÖL :D
(13 éves vagyok)
2009. aug. 4. 16:12
8/11 anonim válasza:
Az úgy volt,hogy a nagyok cigiztek....Én is nagy akartam lenni, bevágódni a szomszéd srácoknál.Lopkodtam otthonról 1-1szál cigit,hogy gyakoroljak.2-3 évig csak divatból cigiztem és váltig állítottam, hogy bármikor abba tudom hagyni, mert engem semmilyen káros hülyeség nem fog a hatalmába keríteni. Aztán már "késő"lett. Mára már tudom, hogy nagyon égő bagózni, sőtt egészségre káros hatása már most mutatkozik /narancsbőr/.Ha eddig kibírtad nélküle, ezután sem maradsz le semmiről! Ja és az első alkalmaknál én tök rosszul lettem,dehát a hülyeség ragájos!!!
2009. aug. 4. 16:14
9/11 anonim válasza:
13 éves voltam,mikor először próbáltam,nem nagyzolásból,csak puszta kíváncsiságból.a barátnőm akivel az 1.szálat elszívtam,még meg is próbált lebeszélni....azóta rászoktam,de eddig még 1 pillanatig se bántam,mert én egyszerűen imádok rágyújtani.lehet hogy furcsán hangzik,de számomra nagyobb élvezet elszívni egy szálet,mint például megenni egy doboz fagyit
2009. aug. 6. 20:38
10/11 anonim válasza:
Amióta az eszemet tudom apám dohányzott...
Régen egy szobában éltem a szüleimmel, és ott is dohányzott (mintaapa)
Aztán egy idö után már külön szobám lett viszont a laksában ugyanugy dohányzott...
Közben eltelt 14 év..
Aztán elkezdtem én is dohányozni mert a cigifüstön nöttem fel...
Dohányoztam 2 évet majd megmutattam az akkor már erösen 70 felé közelítö apámnak hogy le lehet tenni a cigit ha akarja valaki!!
Én letettem!!
Ö következö évben meghalt infarktusban 69 évesen..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!