Rá lehet szokni a cigire így?
Régen pár hónapig naponta cigiztem 2-3 szálat, aztán utána pár évig így voltam vele ahogy most te, de már egyáltalán nem kívánom, buliban sem.
Én nem tudtam rászokni régebben sem, és most sem tudnék, még ha kényszerítenének sem. :) Szerintem buliban nem olyan nagy gond, havonta az a pár szál cigi, de ha kezded észrevenni hogy egyre többször kívánod, időben hagyd abba, és inkább buliban se szívd!
Jóó! Így tovább! Engedj a sötét füst csábításának :D
Berúgsz, aztán cigizel. Dupla önpusztítás. Nem mintha az egyik nem lenne épp elég,te mindegyiket csinálod.
Mindenesetre rászokhatsz így. Nem ajánlom.
na elnézést de én már 3 éve ugyan ezt csinálom bulivan iszunk (sokat) táncolunk meg pippantunk .
igen elöször nekem is az volt hogy olyan érzésem volt hogy kell aztán mégse. de ez csak az elején lesz aztán nagyot szarsz rá. az a lényeg hogy nem szivj erőset meg ne nagyon tüdőzd le . ha ezeket kb betartod akkor nem szoksz rá (bár ez a kérdés alapból szubjektiv választ hagy maga után mert minden embernek más a szervezete, valaki nem is tud élni cigi nélkül és lehet a pápa meg egy sluktól feldobná a pacskert )
Én heti 1 szállal kezdtem. Ma heti 1 doboznál járok.
Ne csináld.
ha letüdőzöd van értelme ? :D
szerintem alapból a ciginek semmi értelme nincs .
attól még hogy buliba szivsz oké attól nem lesz bajod csak ugy csináld ahogy mondtam ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!