Szülés után könnyen vissza lehet szokni a cigire?
Figyelt kérdés
cigiztem mielött babás lettem amikor megtudtam letettem!és attol félek hogy ha megszülök,visszaszokom!(párom cigizik)most nemtudnék rágyújtani utálom a szagát,mit tegyek hogy ne szokjak vissza rá?!2008. máj. 24. 16:05
1/8 anonim válasza:
Ugyanolyan könnyű akkor visszaszokni rá, mint előtte. Kérd meg a párodat, hogy amikor együtt vagytok ne cigizzen, meg persze a lakásban sem ( márcsak a baba miatt sem). Sztem ha eddig meg bírtad állni, hogy nem gyújtottál rá, kár lenne elrontani... mondjuk sz.rabbá teszi a helyzetet, hogy a párod bagós. Én leszoktam kb másfél éve, ilyenkor már sokkal könnyebb nem- et mondani rá, mint az elején. Tarts ki, mert a babának egy EGÉSZSÉGES mamira lesz szüksége, aki jó sokáig vele marad :)
2/8 anonim válasza:
A szoptatás alatt sem jó ötlet visszaszokni... ez is egy ok, hogy meg tudd tartóztatni magad.
3/8 anonim válasza:
Ha most mgbírod állni,akkor szülés után is.Én is cigiztem,egyböl leraktam ahogy megláttam a pozitív tesztet.A f´erjem cigizik,csak a konyhában.A lányom 16 hetes de eszembe sem jut,hogy rágyujtsak a ´feje felett.De mégaz udvaron sem.Nincsen attól taszítóbb látvány,mint amikor egy terhes nö,vagy kisgyerekes anyuka cigizik.Legalábbis nekem.Ez adjon majd eröt,és a babá.Ha a 9 hónapot kibírod,akkor a többit miért ne???
4/8 anonim válasza:
én is ugyan ilyen cipőbe járok. sőt, van egy 4 éves kislányom, és a terhesség idején leszoktam és most megint bagózok, és szeretnénk kistestvért, és szeretném letenni végleg. azzal nyugtatgatom magam, hogy teljesen felesleges visszaszokni. majd kiderül mi lesz. szorítok neked is.
5/8 anonim válasza:
lelki erő... az a csak egy szál vagy csak egy slukk könnyen lehet, hogy elég hogy visszaszokj.. mikor először abbahagytam a cigit, azt mondtam sose szokok vissza, de visszaszoktam, abbahagytam visszaszoktam.. marha könnyű visszaszokni bármikor
6/8 anonim válasza:
Szia.Én is cigiztem terhesség előtt, aztán 2 évig ciciztettem eszembe sem jutott rágyújtani.Most pedig már annyira megszoktm a cigi nélküli életet hogy nem gyújtanék rá mégegyszer.
7/8 anonim válasza:
szia,énis leszoktam a terhesség alatt,aztán szülés után pár héttel rágyujtottam(nem szoptatok),egy szál cigire.soha többé!egyrészt mert irtózatosan büdösnek találtam,másrészt mert rosszul lettem tőle.én párom is cigizik,de megbeszéltük hogy a közelünkben nem gyújt rá.Igy nekem többé nem kell cigi.remélem te is meg tudod állni.
8/8 anonim válasza:
Az én anyám le se szokott.Napi 2 dobozzal szívott.Semmi bajom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!