Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért vagytok cigaretta-ellene...

Miért vagytok cigaretta-ellenesek?

Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 14:58
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Ja még annyi, hogy én meg rajtad röhögtem egy nagyon jót, hogy hogy lehet valaki ilyen IQ nuku mester... :) hogy miért, találd ki.

Biztos valami dohányzó lehetsz,... Hát igen, úgy látszik a legtöbb dohányos agysejtjei szép sorjában pusztulnak ki.

2010. nov. 19. 10:12
 42/42 anonim ***** válasza:

Utolsó, te zseni :D

Csak szólok, h amire te reagálsz, az az előttit is én írtam, csak elfelejtettem odaírni. Így- habár oda van írva- elmondanám még1x, h nem dohányzom. Szal az utolsó (a dohányosok agysejtjeire vonatkozó), baromi bunkó, és intoleranciáról árulkodó mondatod már a nem minősítendő kategóriába tartozik.

Am meg félreértettél, de sebaj, ezen nincs mit csodálkozni, nyilván nem örülnék, ha a szemembe fújták vna a füstöt. De h ettől lettél mínuszos... A parázstól... Na mind1. Sok sikert. Próbáld meg elfogadni a fejedet szemüveggel/kontaktlencsével együtt, ok??? :P

2010. nov. 24. 18:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!