mert szerintem nagyon büdös,káros az egészségre és nagyon drága
2010. nov. 10. 15:01
2/42 anonim válasza:
Tőlem aztán mindenki azzal a kötéllel köti fel magát amivel akarja. ha pl anyám, vagy a férjem dohányozna, kiverném a balhét, hogy k.rvára nincs kedvem egyedül felnevelni a fiamat, ha ő megmakkan tüdőrákban, és készakarva ne keresse már magának a bajt, mellesleg rohadtul nem díjazom, ha elfújja a pénzt a levegőbe. kb ennyi a véleményem.
2010. nov. 10. 15:01
3/42 anonim válasza:
mert baromira utálom, mikor az utcán a pofámba füstölik a cigifüstöt...
de ezzel is csak maguknak ártanak a legjobban ( persze a passzív dohányosoknak is..) , minden egyes cigiszál egy újabb koporsószög. ők teszik tönkre az életüket ha nekik így jó ,felőlem:)
csak lehetne a dohányosokban annyi tisztelet, h ogy olyan helyen füstölögnek ahol kevés ember van....vagy egyáltalán nincs ember. de ahol én lakom, ott nincsenek tekintettelek az emberekre...
2010. nov. 10. 15:02
4/42 anonim válasza:
Na, akkor én leszek az első, aki kivételként erősítem a szabályt :)
Nem utálom a cigarettát, űzöm is majd' 2 évtizede a dohányzást.
2010. nov. 10. 15:04
5/42 anonim válasza:
Engem a szaga az, ami nagyon zavar. Iszonyu budos. Meg hat ugye az egeszsegre is artalmas, de en mivel "eljunk a manak" tipus vagyok, ezert emiatt nem szoktam aggodni.
2010. nov. 10. 15:04
6/42 anonim válasza:
mert felesleges, drága, büdös, sok hülyegyerek menőnek érzi magát tőle, és mert halt már meg ismerősöm miatta.
2010. nov. 10. 15:08
7/42 anonim válasza:
Hadd ne soroljam fel, milyen érvek szólnak a cigaretta ellen, szerintem mindenki ismeri őket, még a dohányosok is (legfeljebb nem veszik tudomásul).
A legnagyobb gond vele szerintem az, hogy függőséget okoz, és onnantól kezdve a cigi által okozott károk (egészségügyi, anyagi, társadalmi) már nem is hozhatók helyre.
Ezzel ellentétben mellette érvelni legfeljebb a dohánygyártók tudnának. És légyszi ne gyertek azzal, hogy milyen jó stresszoldó, vagy milyen jól lehet szívás közben ismerkedni meg beszélgetni, mert ezekhez azért nem kéne a cigi mindenáron.
2010. nov. 10. 15:08
8/42 anonim válasza:
1. Büdös, mint a kolera
2. Ocsmadék szar az íze
3. Használata akaratgyengeséget sugároz
4. A füstjét más emberek társaságában kifújni taplóság
5. Ellenszenves attitűd az egész szertartása, ahogy szívják, ahogy rágyújtanak
6. Ablakon kidobott sok pénz
7. Teljesen természetellenes
8. Nagyon egészségtelen a dohányzóra
9. Nagyon egészségtelen a környezetre
10.Mindenbe beleivódó nikotin fokozott koszosodás látszatát és "illatát" kelti.
Folytassam, vagy beéred ennyivel?
2010. nov. 10. 15:10
9/42 anonim válasza:
Azért, mert undorító és csak egy pótcselekvés, hogy valahogy kibírják amíg megjön a következő minimálbér. Nagyrészt a szegény emberek "szórakozása". Minél gazdagabb egy ország annál kevesebben pöfékelnek. Én kiszámoltam, nagyfater olyan 6-7 millió(!) Ft ot szívott el eddig. Inkább évente 2-3 minőségi szivar egy jó társaságban.
2010. nov. 10. 15:11
10/42 anonim válasza:
Egy évben elszívok 1 dobozzal, húha :D azt is abban az időkben szívom ha kicsit ittas vagyok, +1doboz szivar évente, na az már sokkal de sokkal jobb számomra, viszont a vizipipa mindent visz: íz,illat,aroma,időigény:D ha igazán füstölni akarsz valakivel akkor minimum vizipipa a legjobb választás
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!