Miért vagytok cigaretta-ellenesek?
Mert:
1 Magadat ölöd vele. (a hülye fejeddel ...)
2 K*rv.ára büdös.
3 A F4SZÉRT RONTOD A LEVEGŐNKET, NEKÜNK NORMÁLIS NEMDOHÁNYZÓKNAK HÜLY3 FÜGGŐ PATKÁNY
4 Feltalálták a nikotintapaszt.
5 Húzzatok el a g3cibe a Marsra, ott nem zavartok senkit.
Na a sok szitkozodora is raferne egy cigi, vagy valami mas "POTCSELKVES" idegbetegseg ellen! Grat nektek!
-Egy nemdohanyzo
Először is úgy gondolom, hogy jogom van tiszta levegőt szivni, főleg, ha én nem szennyezem. A levegő az élet egyik alapfeltétele./ Próbáld ki nélküle 5 percig!/
Másodszor: nagyon büdös. Beeszi magát a bőrömbe, a ruhámba, a hajamba,akkor is, ha én nem gyújtok rá, de mellettem igen.
Harmadszor: nézzetek meg egy buszmegállót, hogy néz ki ?Tele van csikkekkel. Sokszor el sem tapossák, csak eldobják és ott szennyezi tovább a levegőt, /mert még ehhez is lusták./ Arról ne is beszéljünk, az eldobott cigi hányszor okozott tüzet pl. erdőben, vetésben,mezőn!!!
Negyedszer: ez a szervezetnek méreg, emiatt is tiltakozik ösztönösen az első szippantásoknál.
Ötödször:aki dohányzik, önként válall rabszolgaságot, egy függést a nikotintól.
Hatodszor:hosszú idő után a mellékhatások is jelentősek lehetnek, tüdőrák stb.
Ezek után tényleg nem értem, miért jó füstöt szivini, mikor szivhatok tiszta levegőt is ???
Ahha igen , szerintem jogosan vagyunk felháborodva :)
Én mikor mentem a suliba, előttem jött egy kis tizenéves pics@, fújta a cigit nagyba, na és mit ad Isten a hamuja amit elfújt a szél pontosan bele a SZEMEMBE! Alig láttam , azóta arra a szememre még szarabbul látok, és minuszos lettem. Nem tudom,h ogy mennyi köze van hozzá ,d e azért érdekes, hogy pont utána lett még rosszabb a szemem...
Úgyhogy szerintem a felháborodásunk jogos! Nem is értem azokat akik nem tudnak tisztelettel lenni a többi emberre, hogy ne más képébe fújja azt a rohadt cigifüstöt! De tök mindegy, mert úgy is megfog dögleni miharabb. LEgalább egy idiótával kevesebb, aki tudatosan b@ssz@ szét a szervezetét!Gratulálok a dohányzóknak! CSak így tovább, valahogy úgy is meg kell tizedelni a népességet, még jó hogy van profit...
Mert a dohányosok tapintatlan parasztok. Hiába mondtam el szüleimnek 80ezerszer, hogy elgalább az emeletre ne hozzák fel... Lakótársaim rajtam keresztül járkálnak ki, meg telefüstölik a fél lakást. Beleivódik mindenbe a szaga, hiába nem én szívom. Az összes dohányos ember büdös bagószagú, csak ők nem érzik, büdös a cuccuk, a szájuk, ronda a foguk. A nemdohányzó, ablak nélküli diszkóban legalább 20an füstölögnek, kiégetik az ember ruháját, bőrét, ha úgy esik. Csomó pénzt kifizetünk az államnak, aminek jó résézt a dohányosok különféle emiatti betegségére kell fordítani. És még ha nem is akarom károsítani magam... kénytelen vagyok. Nagymamám, aki egész életében csak passzív dohányos volt, meghalt tüdőrákban.
Drága, felesleges pénzkidobás amúgy is. Haragszom az összesre, és szívem szerint radikálisan megemelném az árát, illetve dohányosoknak a tipikusan emiatt keletkező betegségeinek költségét ne fizesse a TB.
Hm. Dohányzóként (is) egyetértek néhányotok véleményével, és tudomásul is veszem, hogy káros, de pont lesz@rom, nemérdekel, ergo téged se érdekeljen.
De ritka nagy ősf@szok is vannak a válaszolók között, az full biztos :D
3. Használata akaratgyengeséget sugároz
- Ez egy qrva nagy tévhit. Lehet, hogy valaki 20 éve akaratgyenge volt, de lehet, hogy csak kíváncsi. Mostanra viszont függő. Hogy miért nem teszi le, azt nem tudom, hogy én miért nem teszem le, azt viszont igen: mert ehhez van kedvem, és ahogy fent is írtam, nem érdekel. Jólesik a sör mellé, jólesik a kaja után, jól esik 3-4 óra kihagyás után. Ne akard megérteni.
5. Ellenszenves attitűd az egész szertartása, ahogy szívják, ahogy rágyújtanak
- Mi a franc volna ebben ellenszenves? Hogy kéne rágyújtani, hogy neked ne legyen ellenszenves? Lábbal? Szerintem eszméletlen szimpatikus pl, amikor egy pipás öregember megtömi a pipáját és jóízűen rágyújt. Persze, te most cigiről írtál, de elhiheted, a kettő egész közel van egymáshoz.
1 Magadat ölöd vele. (a hülye fejeddel ...)
Ha már velem akarsz foglalkozni, akkor adok egy szlaszámot, küldheted a lóvét. Ha ez nem oké, akkor semmi másban se foglalkozz velem, nincs rá szükségem - meg neked se szerintem.
3 A F4SZÉRT RONTOD A LEVEGŐNKET, NEKÜNK NORMÁLIS NEMDOHÁNYZÓKNAK HÜLY3 FÜGGŐ PATKÁNY
- anyád a patkány.
- továbbá kicsit ha utánanézel (és legalább közben befogod a szádat és nem csinálsz hülyét magadból), rögtön rájössz, hogy a zebrán átmenve 100x annyi káros anyagot szívsz be gyalogosként, és szivatsz be az emberekkel autósként, mint passzív dohányzóként, úgyhogy ebből aztán morális kérdést rohadtul nem csinálhatsz.
5 Húzzatok el a g3cibe a Marsra, ott nem zavartok senkit.
- Mennék én, mert itt nagyon sok a szenny ember. Nem tudom, hány éves vagy öregem, de a pofád már most akkora, hogy a Havas is elbújhat melletted.
Na, és összességében nem az a baj, hogy nem szeretitek a dohányzást. Ez egy dolog. A baj, hogy minden dohányzót egyforma módon elítéltek, megítéltek, általánosítotok, különböző önigazolásokat kreáltok (akaratgyengeség, stb), közbe ti is pontosan olyan büdöset szartok, mint mi. Nem kell olyan magas lovon ülni.
Ha meg egy két ember közvetlen közelről a képetekbe fújja a füstöt, az egy kulturálatlan gennygóc (mint a 15:12-es), pofán kell verni (vagy legalább elküldeni a p*csába), de nem általánosítani.
Boccs, de így is megvan már emelve az ára kb 100%al mivel egy egyiptomi gyerekkel beszéltem ott 300-400ft-ba kerülnek átváltva a cigaretták, és ez most komolyan.
Nem értitek amúgy, kicsit diszkretizálni kéne a dolgot azzal h nyitnának ilyen dohányzó kávézókat(vagy lehet van sőt biztos én nem értek ilyenekhez) és ott cigizhetne az illető, vagy olyan helyt ahol kevés az embertárs, ha viszont nem így lenne a rendőr megbüntetné:D ez így jó lenne szerintem... ja amúgy vizipipa 4ever:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!