Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért vagytok cigaretta-ellene...

Miért vagytok cigaretta-ellenesek?

Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 14:58
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
60%

"Haragszom az összesre, és szívem szerint radikálisan megemelném az árát, illetve dohányosoknak a tipikusan emiatt keletkező betegségeinek költségét ne fizesse a TB."

Igen, igen, csak 200% adó van már most is a cigin, emeljük meg még jobban. Azért azt jó, ha tudod, hogy ebből már most is felfoghatatlan összegű adót zsebel be az állam. Ha ez nem lenne, lehet a te szja-d se 16%-lenne, hanem 40.

A betegséggel kapcsolatban: a dohányosok ugyanúgy fizetik a tb-t egész életükben, úgyhogy ne is próbálj jogot formálni arra, hogy a saját szenvedélyük miatt ők fizessék a betegségük árát. Ez kb annyit tesz, hogy ha egy hegymászónak a hegymászás a szenvedélye, de óvatlan és leesik, akkor fizessen ő, mert ja, nem kellett volna hegyet mászni.

2010. nov. 10. 15:37
 22/42 anonim ***** válasza:
86%

Mert engem iszonyúan zavar a füst (egyenesen gyűlölöm a szagát, nem tudom elviselni, még órák múlva is érzem), nincs joguk az én tüdőm is szennyezni a dohányosoknak (ha pl. buszmegállóban gyújt rá), az árából csomó jó dolgot lehet venni, sok dohányos embert ápolok munkám során és elég gusztustalan tracheaváladékuk van.

Röviden, tömören ezért.

2010. nov. 10. 17:34
 23/42 anonim ***** válasza:
45%
:D Zavar, ha valaki ragyujt a buszmegalloban? A kipufogofust nem zavar? Es te miert nem tudsz arrebballni, ha ennyire zavar? Ennyi erovel te is megtehetned. Ne diszkriminalj negativan! A dohanyosnak joga van ragyujtani, neked meg jogod van odebb menni. Ilyen egyszeru. De akar meg is kerheted, hogy ne az orrod ala fujja a fustot. Ha intelligens, kulturalt, meg fogja erteni, ha nem, akkor meg nem azert kell pofanvagni, mert dohanyzik, hanem azert, mert egy f*szkalap. Ennyi.
2010. nov. 10. 17:44
 24/42 anonim ***** válasza:
74%

ohh igen, mikor a buszmeg-ba álltam ott állt mellettem egy középkorú nő, füstölt belőle a cigi mint a gyárkémény ( szép lehet a tüdeje...minden elismerésem amúgy a dohányosoké. ) odébb mentem, erre jött utánam. mintha direkt a pofámba szerette volna füstölni a bagós szájából a cigifüstöt. akkor megint odébbmentem, és jött utánam. és rám nézett folyamatosan... szerencsére jött a busz.

amúgy ne hogy már még te legyél felháborodva, fáj az igazság? joga van rágyújtani, de ne akkor tegye mikor emberek vannak a közelébe, menjen olyan helyre ahol kimondottan dohányosoknak van ilyen hely, ott szeretettel várják! tudod ezt hívják tiszteletnek, ne hogy már még mi legyünk azok akik a dohányosokat kerülgessük, hogy ne mi szívjunk ő miattuk is ! gondolkozz már. cigizni akarsz, intézd el ahogy akarod, de ne más ember arcába fújd a cigifüstöd!kerüld ki te a nem dohányzókat!

2010. nov. 10. 17:54
 25/42 anonim ***** válasza:
45%

Jó. Akkor ha autózni akarsz, intézd el ahogy akarod, de ne szennyezd a tüdőmet a co-val. Pontosan ennyi.

Na de egy szónak száz a vége, amíg a dohányosokat elítélik, addig a dohányosok renitensek maradnak. Akár szándékosan, akár csak koholtan.

2010. nov. 10. 17:56
 26/42 anonim ***** válasza:
83%

Nincs autóm és nem is tervezem:P szeretek sétálni.

Miért szeressük a dohányosokat? akiket readásul nem ismerünk mert pl utcán én nem tudom megállapítani, hogy milyen ember lehet?ugye? attól még idegesít, hogy rám fújja a füstöt :) ne várj változást, hogy hirtelen megszeretjük őket, de ezzel is csak maguknak ártanak a legtöbbet. na meg a passzív dohányosoknak is.

2010. nov. 10. 17:59
 27/42 anonim ***** válasza:
27%
Es a dohanyos miert szeressen teged?
2010. nov. 10. 18:07
 28/42 anonim ***** válasza:
90%
Mert mondjuk mikor a közelemben van annyival megtisztelem!, hogy odébb megyek ,hogy ne rám füstölögjön...Ha én erre képes vagyok, akkor nekik miért olyan nehéz nem elővenni a cigit pl buszmeg-ban, vagy bárhol ahol sok az ember??! Ennyire létfontosságú a cigi, hogy egy fél órát nem tudnak kibírni nélküle, vagy eljön a világvége vagy mi? Akkor ezek szerint , ne is várjanak senkitől se tiszteletet, ha ők nem képesek erre...
2010. nov. 10. 18:09
 29/42 anonim ***** válasza:
27%
De pl ha a dohanyos ragyujt a buszmegalloban, honnan kellene tudnia, hogy ez teged zavar??? Te meg ahelyett, hogy megkerned, itt hobologsz meg altalanositasz, hogy minden dohanyos bunko.
2010. nov. 10. 18:14
 30/42 anonim ***** válasza:
68%

Honnan tudja? Szerintem elég közismert SZÓ, a Passzív dohányos. Sajnálom, ha fogalomzavarban szenvednek szegény dohányosok. Szerintem a normális, és a tisztelet jele lenne az , ha nem gyújtanának rá nyilvános helyen.

Na és vajon miért mondják a terhes anyukáknak azt, hogy nem szabad dohányozniuk ,vagy ha kisbabájuk van , vagy gyerekük akkor miért mondják nekik, hogy ne füstölögjenek mellettük? Vajon miért? Ha ennyiből nem esik le a szegény dohányosoknak, hogy pofátlanság, és bunkóság már arcába fújni a füstöt, akkor nem tudok mit tenni, ne én dumáljak nekik arról, hogy mi a helyes. ezt maguktól kéne tudniuk!(

2010. nov. 10. 18:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!