Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan mondjam el szüleimnek...

Hogyan mondjam el szüleimnek hogy dohányzok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Körübelül nyár óta ecigizek (nem eldobhatót hanem rendeset) és nikotinmentes liquidet szívok tehát nem is vagyok ráfügve csak szeretem. Probáltam már nikotinosat de az nem tetszett mert megköhögtetett. Hogyan mondjam el szüleimnek? Anyum tud róla hogy már probáltam meg a nővérem is ecigizek és szokott adni hogy kóstoljam meg meg stb de ezek csak ilyen 1 slukkok. Tehát hogyan mondjam el nekik? Akarom hogy tudják mert nem szeretek titkolózni. Vagy előszőr a nővéremnek mondjam el? Szerintetek hogyan mondajm el? 16/f
ma 19:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Én valamit nem értek, nyár óta cigizel és még 1x nem érezték rajtad azt a büdöset? Lehet, hogy tudják ők.
ma 20:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Az ecigi nem büdös nem érezhetnek semmit.
ma 20:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Mond az hogy apu anyu be kell vallanom valamit: cigizek de nem szívok sokat, saját pénzből veszem..
ma 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!