Hogy mondjam el a szüleimnek hogy dohányzom?
Figyelt kérdés
Ok nem dohanyoznak,és nem szeretik
Hogy mondjam el nekik?
Lehetőleg normális válaszokat szeretnek:)
16/f
2019. szept. 9. 17:21
1/11 anonim válasza:
Anyu, apu, tönkreteszem az egészségem és még a zsebpénzem is elfüstöl.
2/11 anonim válasza:
Neked sem kellene.
Ne ezzel bizonyítsad,hogy "nagyfiú" vagy már .
Ez a válasz neked biztos nem váltja ki a tetszésedet .
3/11 anonim válasza:
menő ha cigizel!
mondd nekik, hogy ez van, neked bejön!
4/11 anonim válasza:
Anya, apa
Úgy döntöttem,hogy a dohányzással járó felelősségeket vállalom, beleértve az egészségügyi kockázatokat és az ehhez szükséges ,anyagi feltételeknek a megteremtését.
6/11 anonim válasza:
Mond azt, hogy rágyújtasz de abba fogod hagyni.
7/11 anonim válasza:
ne tudasd a családoddal, én is ezt teszem, jobb így mindenkinek, pedig már nagykorú vagyok.
8/11 anonim válasza:
Ha ők nem dohányoznak akkor már úgy is tudják, hogy dohányzól. Hidd el, egy nem dohányos ember azonnal kiszúrja azt, hogy ki dohányzik. Iszonyatosan érződik.
9/11 anonim válasza:
Sajnos 16 évesen is kiszolgálják több helyen is.
10/11 anonim válasza:
Őszintén ez az érződik nem érződik, ha elmegyünk nagyapámhoz fél óra után bagószagom van, ezt még a párom is megjegyezte aki dohányzik. De én anno napi 3 dobozzal szívtam, és sok ember nézett mikor először látott cigivel a kezemben, merthogy sose érezték rajtam a bagószagot, egyébként páromon se érződik. Legtöbb munkatársamon is ha én nem mentem ki kb 5-10 perc aztán semmi, erősen bent kell szívni ahhoz hogy érezni lehessen, természetesen dohánytól is függ, van amitől másnap is bagószaga lesz a kezednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!