Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy mondjam el a szüleimnek,...

Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy dohányzom?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy rengeteg ilyen kérdés van már.

16 éves lány vagyok,és szeretném végre elmondani a szüleimnek a cigizést.

Nem tudom,hogyan reagálnának.

Hogy lehetne egy kicsit finomítva elmondani?

Nem lenne túl hirtelen csak odaállni,és megmondani nekik?

2011. jan. 18. 23:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha a szüleid figyelnek rád, valószínűleg már tudják. Képtelenség, h ne vették volna észre a kabátod szagán pl. ha rendszeresen dohányzol.

Finomítani sokat nem lehet a tényen, azt pedig, h hogyan reagálnának, csak te tudhatod, hiszen biztosan szóba került már otthon a téma. Ha más nem, akkor olyan szinten, h milyen egészségtelen, nem szabad, v ilyesmi.

2011. jan. 18. 23:37
 2/6 anonim ***** válasza:
26%

Sehogy mert kiverik a fogad. Azt lesz hová beakasztani a cigit.

18/F

2011. jan. 18. 23:38
 3/6 A kérdező kommentje:

Első válaszoló:mindketten dohányoznak,és biztosan nem tudják,mert ha tudnák,már szóltak volna érte.A téma pedig sosem került még szóba,egyszer sem kérdezték meg,dohányzom-e.Köszönöm a válaszod.

Második válaszoló:megkímélhetted volna az időt,amit a válasz írásával töltöttél:)Egyébként nem bántanának.

2011. jan. 18. 23:43
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
Ha ők is dohnyoznak, akkor nem lenne belőle annyira nagy dolog.
2011. jan. 18. 23:46
 5/6 anonim ***** válasza:
77%
Én nem jelentettem be külön. Itthon amúgy sem dohányzom, mert füstmentes a lakás, amúgy meg sosem látják. De ha meglátnák, akkor sem dobnám el, mondanám, hogy ja hát igen, én cigizek... 18 vagyok de addig jobb, amíg nem tudják, apám 20 éve dohányzik, anyám amiatt is folyton aggódik, nem kell, hogy miattam is stresszeljen...
2011. jan. 18. 23:48
 6/6 anonim válasza:
szokj le, és nem kell elmondanod. :)
2011. jan. 21. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!