Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi a véleményetek a cigarettáz...

Mi a véleményetek a cigarettázásról? ⬇️

Figyelt kérdés
Ti is szívtok? Milyen fajtát? Van aki leszokott, hogyan? Mennyi időbe került? Aki sokat cigizik, egy nap mennyit? Van köztetek aki csak alkamli-cigis? Kíváncsi vagyok, kinek mi a története vele-hány évesen kezdte, ha igen miért, ha nem miért-... Mindenféle élettörténetre kíváncsi vagyok. Ez inkább kicsit ilyen közvélemény kutatás... Azok is bátran írjanak, aki soha nem szívtak és elvből nem is fognak soha. A ti válaszotok is számít. Egyetlen kérésem van, hogy kérlek maradjunk kultúráltak egymás véleménye felé. Köszönöm

júl. 17. 12:59
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
49%
Szívem szerint akkora sallert adnék neki, hogy keresztben lenyelné a cigit, mikor kajálóhelyeken (kint is!) szívja azt a bűzrudat, a füst meg megy amerre a fizika előírja neki. És azzal a jellegzetes leszarok mindenkit pofával szokták kifújni a füstöt, minél többet. Remélem az ilyeneket minél hamarabb elviszi a tüdő- vagy a gégerák.
júl. 24. 13:06
 32/37 anonim ***** válasza:
Hú de frusztrált valaki 😃
júl. 24. 13:10
 33/37 anonim ***** válasza:

31

Régen a jobb falukban a hasonlóan cigiző és egyéb módon provokáló fiatalokra rá is szóltak, és megnevelték őket. Az összetartás, összetartozás miatt volt gondolom "jogalapja", a városok személytelenek, és talán a falvaknál is terjed ez, az ismeretlenséggel vissza lehet élni.

Megállóban volt, hogy illedelmesen megkértem egy bagózót, és arrébbment (legalább).

júl. 24. 14:06
 34/37 anonim ***** válasza:
Valami élvezet kell az embernek,és ezért nem fognak rólad témázni,mint az alcoholistákról vagy drogosokról.
júl. 26. 02:57
 35/37 anonim ***** válasza:
49%
20-s 2000 Ft lenne az amit úgymond megspórolna merthogy már ennyi egy doboz,. Amúgy meg ha leraknák a napi kajájuk merthogy aki nem cigizik sokkal többet eszik 6000-8000-re rúgna (tudom mert apám lerakta több mit 10 éve a girnyót és szinte megállás nélkül eszik meg is látszik 80-ról felment 115 kg-ra,sőt azóta mióta nem szívja erős szívbeteg lett,műszíve van már és fullad is). Velem is ugyanez lenne ha letenném sőt még lehet durvább is.
júl. 26. 03:09
 36/37 anonim ***** válasza:
35, ugye te se gondolod komolyan, hogy apád azért lett szívbeteg mert lerakta a cigit? :))
aug. 2. 11:08
 37/37 anonim ***** válasza:

36-s

Hiszed vagy sem pedig az miatt lett.

Én is ha letenném,de nem fogom rámenne a szívemre és én is az lennék,mármint szívbeteg.

95 éves bácsikával beszéltem 15 évvel ezelőtt és kérdeztem minek köszönheti a hosszú életét.

Erre az volt a válasz hogy 90 évesen letette a cigit.

Tehát nem kell minden baromságnak felülni,hogy az miatt halnak az embrek mert dohányoznak.

Egy csomó ismerösőm tüdőbetegségbe halt bele és életében nem dohányzott.

aug. 3. 05:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!