Mi a véleményetek a cigarettázásról? ⬇️
7#
Egy a bibi hogy a te TB-d is megy arra aki cigizik és ebből egészségkárosodása lesz, így a te pénzed is
Sose cigiztem, büdös és ártanék magamnak és másoknak. Aki cigizik, tudná úgy, hogy ne a megállóban, és ne utazás előtt? A megállóban úgy tesznek, mintha mások ott se lennének, y mikor felülnek a buszra, vonatra stb, akkor rögtön megcsapja mások, nemdohányzók orrát a büdös.
Az utcán is mikor elöttem megy egy dohányos, igyekszem megelőzni, mielőtt megfulladok. Úgy látom, nem érdekli őket, aki nem dohányzik.
10 vagyok 0 %-al
Azert csak szar-kazmus volt, de ha annyira cigizik tini vagy felnott, ha osszedobna e-cigira, mar nem csak magan segit, de a passziv dohanyosokon is. Csak hallottam, hogy "kevesbe utos", hat akkor szivjon ketszer. Es csak tolteni kell ha jol tudom, es kellemes illata is van egyebkent. Sokkal egeszsegesebb. De nem inkabb a katranyos budos szar. El kell menni addiktologiara, mert ez nikotin fuggoseg, csak persze nem elismert mert mindenki csinalja, mint az alkohol sem az ugye, de mar egyre tobben mennek addiktologiara emiatt aztan jon az antethyl vagy mi, dohanyra addig ott a tapasz, igen kellemetlen, de ameddig ossze nem jon a $$$ e-ciggantora, 1 honap alatt vagy 2, addig birja ki, tudom nehez. Van ismeros. Egyebkent a legtobben azok szoknak le, akiknek szuletik, fog szuletni, vagy van gyereke. De persze nem mindenki engedheti ezt maganak.
Johet megint a 0% felebarataim.
"Az utcán is mikor elöttem megy egy dohányos, igyekszem megelőzni, mielőtt megfulladok."
Vagy lelassítasz. (Hadd érjen minél előbb haza a büdös bagósa.)
Bizonyos időszakaimban szívtam egy-egy szálat, nem volt rossz, de rászokni nem akartam.
Mostanában viszont CBD-s vape-et szívok inkább, és ezt kifejezetten szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!