1/7 anonim válasza:
Igen en ugy tudom legalabb is a szuleim mindig ezt mondtak aztan nem lett belole semmi kifejlodtem pedig en aztan naponta 2 doboz cigit ellottem :DDDDDD
2/7 A kérdező kommentje:
hány éves voltál?
2014. aug. 21. 22:45
3/7 A kérdező kommentje:
nekem is ezt mondtak és szeretnék még nőni ezért szeretném tudni hogy abba e haggyam
2014. aug. 21. 22:46
4/7 anonim válasza:
Igen. Gátolja azt. Talán nem olyan nagy mértékben, mint mondjuk fiatalabb korban (13-14 évesen) de a fiúk elvileg 25 éves korukig nőnek - nem addig "magasodnak", hanem szélesedik a válluk, hátuk, stb. szóval van bőven mit befolyásolnia 25 éves korig... Ha te vagy az illető, aki kamasz és aggódik a dohányzás következményeitől, akkor próbáld ki inkább a vizipipát shiazo kövekkel vagy shisaroma kövekkel. Ezek folyadékkal átitatott kövek, és ha ezt használod dohány helyett, párát szívsz be, nem pedig nikotint és kátrányt. Amúgy meg tök jó dolog, haverokkal vagy egyedül is, én nagyon szeretem. Sőt, ha megfázol, tehetsz bele mentás köveket, amik tök jól kitisztítják a légutaidat, szóval akár gyógyászati célra is használhatnád! :)
5/7 anonim válasza:
Én is cigiztem kb 13éves koromtól és 178cm-nél nem sikerült magasabbra nőnöm. Már rég nem dohányzom, de a középiskola alatt már nem keveset szívtam, az egyetem után tettem le.
A fejfájásom azért elmúlt, amikor leszoktam. Ja, lány vagyok.
6/7 A kérdező kommentje:
már próbáltam tudom nagyon jó
2014. aug. 21. 22:50
7/7 A kérdező kommentje:
a vizipipa
2014. aug. 21. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!