Mi a véleményetek a cigarettázásról? ⬇️
16-29 éves koromig cigarettáztam. Kamaszos vagányságként kezdődött, aztán úgy döntöttem a feleségemmel együtt, hogy abbahagyjuk. Így is lett: egyik cigiről a másikra leszoktunk, egyetlen szálat se szívtunk azóta.
Nem bántuk meg!
Akkor (90-es évek) még nem kezeltek úgy, mint egy leprást: rágyújthattál egy kávé mellé az étteremben, szinte mindenüttt volt hely, vagy eleve nem is tiltották. Ma már csak ezért se bagóznék, mert szinte bújdosni kell.
Ami a legdurvább, az a pénz, ami kettőnk cigarettájából megmaradt (és ma ez sokkal nagyobb üsszeg!!!)
Részletre vettünk egy autót, és annyi volt a havi törlesztő, amennyit ketten korábban elfüstöltünk... Durva.
8.
Jaj ezek a kis szipókások. Szívják ezt az izét, ami úgy néz ki mint a régi antennás mobilok, amiknek beleszívnak az antennájába, borzasztó dedós.
17
ide figyelj ocsem. en egesz nap zart ablakokban vagyok. de nem cigizek az igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!