Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » MIÉRT cigizel?

MIÉRT cigizel?

Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 16:43
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
72%

Kedves 15:14!

Nem azt mondtam, hogy orákulum vagy, hanem hogy úgy beszélsz... nem ugyanaz a kettő. Másrészt én is tanár vagyok, emellett pedig ember, és vannak hibáim, így pl én dohányzom. Ez jogomban áll, ugyanakkor abban igazad van, hogy a mások egészségét nem károsíthatom. Én személy szerint nem is károsítom, kizárólag otthon cigizem.

Amiket leírtál, azok szélsőséges bunkóságok, és nem kellene minden dohányosra ráhúzni az általánosító szöveget, hogy taplók. Nem. Aki gyárilag tapló, az valószínűleg cigizési szokásait tekintve is az lesz, aki nem tapló, az valszínűleg erre is figyel.

Az, hogy ki lett volna bölcsebb, ha csendben marad, nos... ezt a helyedben nem feszegetném egy Miért dohányzol? című topikban, ahová fröcsögni jöttél be. A hsz-ed második fele nem más, mint szánalmas hiszti, amit a tanítványaim szoktak néha levágni. Ha olyan intelligens vagy, akkor ezt helyén kell tudni kezelni. Másnak is biztosan van olyan szokása, vagy tulajdonsága, amitől másnak a gyomra felfordul, pl hétpofára zabálja a somlóit és hízol tőle, vagy büdös a szája... Az milyen lenne, hogy ha itt a fogyókúra témakörben minden fogyni vágyó kérdésébe beírnék, hogy "fúúúj, te dagadt disznó, hogy lehetsz ilyen igénytelen, meg buta, hogy tömöd magad?" ... Az elhízás is ugyanolyan veszélyes, és ugyanúgy tehetünk ellene, mint a nikotinfüggőség ellen... Ha ezt írkálnám, mégis én lennék a tapló... Ezt mérlegeld, okoska...

A dohányos nem okosabb, mint a nem dohányos, hanem volt egy jobb döntése életében... A kábszertől messze állunk, azért kérem, hogy a dohányosokat ne vegyük egy kalap alá a szipusokkal, meg a vénájukat szétlövő élő zombikkal.

Ha egy tapló cigis karját kitöröd, mert a gyerekedre fújja a füstöt, igazad van, és jogos. De az nem, hogy egy toopikban lehülyézed az összest egy kalap alá véve, olyanokat, akik épp csak megbeszélik a szokásaikat, és akiket amúgy a kanyarban nem ismersz...

Szép napot!

2010. okt. 29. 15:36
 22/49 anonim ***** válasza:
36%
# hízik
2010. okt. 29. 15:38
 23/49 anonim ***** válasza:
50%

15:36

Amit leírtam kicsit sem szélsőséges, ez a saját tapasztalatom és mivel rengeteg helyen jártam a világban és járok a mai napig is, ha kijelentem, hogy én még csak ilyenekkel találkoztam, akkor az nem lehet szélsőség!

Nem fröcsögni jöttem ide, csak feltettem egy kérdést, amire tökéletesen a várt válasz jött, mert annyira kiszámíthatóak vagytok!

Szánalmas hiszti??? Na igen, itt a baj, hogy tanár létedre egy ilyen kirohanást csak hisztinek veszel (persze, hisz megbántottam a bagósok érzékeny lelkét) és nem annak veszed, ami! Ha kimondja egy nemdohányos az igazat, az hiszti, de ha Ti mondjátok a magatok igazát, ami már akkor sem állja meg a helyét, amikor kigondoljátok, az mi?

Ne haragudj tanárbácsi, vagy néni, de hogy tudod ide behozni a dagadt embereket? Nekem még senki nem fújta az arcomba a süteménye illatát, senki nem szórt a gyerekemre krémest a babakocsiba és soha nem ébredtem még sütiszagra mert az ablakom alatt sütit evett valaki! Ráadásul, Te bármennyi sütit is eszel meg, nem fogják azt a fogalmat kitalálni, hogy a melletted nem sütiző emberek passzív sütizők! Azzal, hogy halálra eszi magát egy elhízott ember, attól nekem megmarad az egészségem, amihez JOGOM van! Tessék mérlegeltem....

Nem egy kalap alá vettelek benneteket a szipusokkal, hanem reagáltam az első hozzászólásodra. Egyébként azt hiszem, akik magukba tűket döfködnek, azok sem ártanak nekem annyit mint a dohányosok...

Lehülyézem az összes dohányost? Lebutázom! Nagy különbség! Egyébként elismered Te is, hogy rosszul döntöttél és feltételezem még sokan elismerik ezt, akkor nem még nagyobb butaság, hogy mégis csináljátok?

2010. okt. 29. 21:10
 24/49 anonim ***** válasza:

Bocsi, 15:36-nak.

15:14- vagyok.

2010. okt. 29. 21:11
 25/49 anonim ***** válasza:
67%

Kedves 21:10!

Csak ilyenekkel találkoztál, akik ilyen tapló módon cigiznek? Akkor nem volt szerencséd. Remélem, látsz majd kulturáltan, másokat nem, csak magát mérgező embert is (ennek a szinonímájaként hoztam fel az elhízottakat). De mivel te ezeknek a taplóknak intézed a kirohanásod, ezért innentől kezdve nem veszem magamra, mert én nem vagyok az, így ez az üzenet nem nekem szól, a többi dohányost pedig innentől nem tisztem megvédeni. Úgyhogy mondd nekik, vagy ne mondd tovább. Te majd eldöntöd.

Azt továbbra is fenntartom, hogy ugyanúgy jogom van dohányozni, mint neked nem dohányozni. És ugyanúgy kikérhetem magamnak a kirohanásod stílusát, a butázást, mint te bármit.

Ha tényleg az arcodba fújom a füstöt, akkor kitörheted a karom is, de addig nem. Sőt, lebutázni sincs jogod, max magadban.

Szép estét!

2010. okt. 29. 21:40
 26/49 anonim válasza:
40%

Sztem ezért cigitek:

1. unjátok az életet és hamarabb megakartok halni

2. utálom a természetet, és azt akarjátok, hogy a passzív cigisek is hamar rákot kapjanak

3. túl sok pénzetek van, vagy túl sok lóvét adnak szüleitek és nincs mire elb.sznotok

4. unatkoztok

5. rajoskodni akartok mások előtt

6. s.ggfejek vagytok.

A 6.os a legfontosabb és az 100%ig igaz ;) :)

2010. okt. 30. 14:22
 27/49 anonim ***** válasza:
81%
Rászoktatott a family guy: DOHÁNYOZZ!
2010. okt. 30. 16:10
 28/49 A kérdező kommentje:

Kedves 21:10! Olvasva a válaszaidat, teljesen egyetértek.

A dohányosokkal nem és a tanár úrral/nővel sem értek egyet.

Zolával úgyszintén. Király vagy :D

Milyenek is a dohányosok?

Undorítóak, büdösek,igénytelenek és akkora arcuk van, mert azt hiszik hogy "menő" és hogy mekkora király a cigi, holott szégyenek vagytok!

Egy kalap alá veszek minden cigist. Egyik sem normális!

TI tényleg unjátok az életet. De ahogy 21:10-es is írja, egy kövér ember sütije nem tette még tönkre az én egészségemet sem.

A nővérem lánya is cigizik és megkérdeztem Tőle is, hogy miért? Értelmes választ kaptam: "mert ideges vagyok". Egy taknyos 17 évesnek sok idegeskedni valója van,mi?

Legszívesebben az összes rohadt köcsög igénytelen dohányost leköpném.

Lehet fujjogni, meg dumálni , hogy miket írtam. Na ilyet. Mert ne hogy már én legyek beteg azért, mert TI BETEGEK vagytok agyilag!

2010. okt. 30. 17:22
 29/49 anonim ***** válasza:
75%
Nem hiszem el hogy valakibe ennyi indulat felgyülemlett ártatlan emberek felé, és ekkora kényszert érzel hogy megalázz minket.. Próbálj csak meg leköpni az utcán, majd meglátjuk mit ér az antidohányos tüdöd a gázpisztolyom ellen kis köcsög!
2010. okt. 30. 18:44
 30/49 anonim ***** válasza:
80%

HAHAHAHAHAHA géppisztoly.... HAHAHAHAHAHAHAHA

Az eurós boltba vetted 290-ért? :D:D:D:D:D:D:D

Ez jobb mint a bagós balhé!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

2010. okt. 30. 19:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!