Miért cigizel? Milyen cigit szívsz és mennyibe kerül? Megéri Neked ez? Kort én nemet is.
Azért dohányzom mert szeretek.Ha épp nincs kedvem vagy elfoglalt vagyok nem is gyújtok rá!
' doboz cigit kb 4 napig szívok.hogy mennyibe kerül?havonta?vagy a cigi amit szívok ?
25/L
Azért cigizek, mert cigizni jó dolog :P Hülye kérdés. 1 doboz cigi nekem kb. 2 napra elég, a mentolosakat szeretem.
16/F
Köszi.
Azért tettem fel a kérdést,mert kíváncsi vagyok mi mennyibe kerül,ki miért szereti.
Nem vagyok aktív dohányos,egy kezemen megtudom számolni hányszor cigiztem...de most ahhh.már napok óta olyan érzésem van,hogy nekem cigi kell:S:$
és az a gond,hogy már az első lépést meg is tettem,vettem gyújtót...
a nővéremmel egyszer narancs pallmalt szívtam,az nagyon jó volt.ez mennyibe kerül?
hogy miért.. jó kérdés.. a barátok rászokattak azóta meg csak dobnám elfele,
milyet? drágát.. mind az, és felesleges pénzkidobás.. megéri? hát megérni nem éri meg, de én szeretek cigizni.. 17/F
A Negro is? Meg az Airwawes is? :)
A cigiben nem a mentol okoz impotenciát.
Azért cigizek, mert szeretek dohányozni. Fekete Dunhillt szívok, és 750-be kerül. Megéri vagy sem, szeretem.
21/F
Köszi...
Venni kéne egy doboz cigit...azt hiszem mire elszívnám már annyira nem is kellene.De nekem nem adnák ki sehol...nem vagyok 18 és még a fiatalabbnak nézek ki a koromnál.Lehet,hogy megkérem vmelyik osztálytársamat aki cigizik,hogy vegyen nekem:D
16/L vagyok, ne ossz le lécci, legalább válaszolok XD világos vagy sötétkék dunnhillt szívok általában, vagy marlboro touch-ot(fekete marbi)
én azért, emrt ha úgy érzem üres a szívem senki nem szeret, akkor legalább a cigi velem van azalat míg szívom, lenyugszom.a fogtömésem tiszta sárga de nekem megéri egyébként 750 ért veszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!