Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért cigizel? Milyen cigit...

Miért cigizel? Milyen cigit szívsz és mennyibe kerül? Megéri Neked ez? Kort én nemet is.

Figyelt kérdés
2010. szept. 16. 18:19
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Azért dohányzom mert szeretek.Ha épp nincs kedvem vagy elfoglalt vagyok nem is gyújtok rá!

' doboz cigit kb 4 napig szívok.hogy mennyibe kerül?havonta?vagy a cigi amit szívok ?

25/L

2010. szept. 16. 18:26
 2/26 anonim ***** válasza:

Azért cigizek, mert cigizni jó dolog :P Hülye kérdés. 1 doboz cigi nekem kb. 2 napra elég, a mentolosakat szeretem.

16/F

2010. szept. 16. 18:29
 3/26 A kérdező kommentje:

Köszi.

Azért tettem fel a kérdést,mert kíváncsi vagyok mi mennyibe kerül,ki miért szereti.

Nem vagyok aktív dohányos,egy kezemen megtudom számolni hányszor cigiztem...de most ahhh.már napok óta olyan érzésem van,hogy nekem cigi kell:S:$

és az a gond,hogy már az első lépést meg is tettem,vettem gyújtót...

a nővéremmel egyszer narancs pallmalt szívtam,az nagyon jó volt.ez mennyibe kerül?

2010. szept. 16. 18:32
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
"Ahol magyar ember, zsebében cigit talál, az kólával vegyítve, lassú kínhalál..."
2010. szept. 16. 18:36
 5/26 anonim ***** válasza:
Asszem 620 a narancs Pall Mall
2010. szept. 16. 18:37
 6/26 anonim ***** válasza:

hogy miért.. jó kérdés.. a barátok rászokattak azóta meg csak dobnám elfele,

milyet? drágát.. mind az, és felesleges pénzkidobás.. megéri? hát megérni nem éri meg, de én szeretek cigizni.. 17/F

2010. szept. 16. 19:50
 7/26 anonim ***** válasza:
51%
ja és a 2. válaszolónak üzenem hogy fiú létére ne szivjon mentolost mert impotenciát okoz a mentol
2010. szept. 16. 19:51
 8/26 BeerHunter ***** válasza:
100%

A Negro is? Meg az Airwawes is? :)

A cigiben nem a mentol okoz impotenciát.

Azért cigizek, mert szeretek dohányozni. Fekete Dunhillt szívok, és 750-be kerül. Megéri vagy sem, szeretem.

21/F

2010. szept. 16. 19:59
 9/26 A kérdező kommentje:

Köszi...

Venni kéne egy doboz cigit...azt hiszem mire elszívnám már annyira nem is kellene.De nekem nem adnák ki sehol...nem vagyok 18 és még a fiatalabbnak nézek ki a koromnál.Lehet,hogy megkérem vmelyik osztálytársamat aki cigizik,hogy vegyen nekem:D

2010. szept. 16. 20:05
 10/26 anonim ***** válasza:
76%

16/L vagyok, ne ossz le lécci, legalább válaszolok XD világos vagy sötétkék dunnhillt szívok általában, vagy marlboro touch-ot(fekete marbi)

én azért, emrt ha úgy érzem üres a szívem senki nem szeret, akkor legalább a cigi velem van azalat míg szívom, lenyugszom.a fogtömésem tiszta sárga de nekem megéri egyébként 750 ért veszem

2010. szept. 16. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!