Miért cigizel? Milyen cigit szívsz és mennyibe kerül? Megéri Neked ez? Kort én nemet is.
Figyelt kérdés
2010. szept. 16. 18:19
21/26 anonim válasza:
viceroy és bond 540 körül vannak és a fehér a leggyengébb, kék a közepes, piros a legerősebb
de vannak eltérések is például a barna szofi az úgynevezett beton szofi.. a név magáért beszél
22/26 anonim válasza:
Na ezzel b*szták át az embereket.
Régen ráírták a cigisdobozra, hogy LIGHT, és azt hitték az emberek, hogy az nem káros. Ezt már betiltották, de helyette azt csinálják, hogy világosabb a színe.
Azért rossz, mert ha gyengébbet szívsz,akkor általában többet, ha erősebbet, akkor kevesebbet, de ígyis-úgyis ugyanott vagy.
Én azt mondom, hogy nem éri meg elkezdeni a cigizést, és ezt már sokan írták előttem (főleg dihányosok, ők már csak tudják), úgyhogy ha van eszed nem kezdesz el cigizni.
23/26 anonim válasza:
kérdezö ne h elkezdj cigizni , nem éri meg , hosszutavon nagyott fogsz döbbeni akkor jösz rá igazan h mien hülye voltal, és majd mondod h áhh ez a cigi jo, szeretek cigizni mert megnyugtat minezt csak azert fogod mondani mert nem birsz ellenálni a pöfékelésnek ienkor ideges feszült leszel majd ha rágyujtasz akkor mind ez elmúlik ,,,TEHÁT NAGY HÜLYE LESZEL HA RÁSZOKSZ DE A TE EGESZSEGEDET ÉS A TE PÉNZTÁRCÁDAT VÁGOD TÖNKRE (GL a döntésben XD)
24/26 anonim válasza:
Az van h van a fehér 0.1 0.2 nikotinnal van a sárga 0.3 0.4el aztán van a zöld 0.6 meg van a Light 0.5 0.6 és van a piros 0.8 de a feka dunhill 0.9 vmi kérdés még?:D
25/26 anonim válasza:
Öhm...Talán mert menő? ._. 13/L
(irónia..)
26/26 TeemoTheDevil válasza:
én is pont ebben a szituban vagyok :D 6 év elteltével hogy döntöttél kíváncsi vagyok :) 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!