Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » MIÉRT cigizel?

MIÉRT cigizel?

Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 16:43
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
35%
Mert rengeteg problémám van és idegbeteg vagyok tőlük. A cigi pár percre segít kizökkenni.
2010. okt. 26. 19:26
 12/49 anonim ***** válasza:
39%

Miért nem lehet erre normális válaszokat adni?

Amúgy én nem cigizek, nagyon ellenzem.

2010. okt. 26. 19:50
 13/49 anonim ***** válasza:
26%

kedves 19:50 akkor honnan a rákból tudod, hogy mi erre a normális válasz?

Csak mert normális válaszok érkeztek. A dohányzásra tényleg ezek (is) az okok.

2010. okt. 26. 20:04
 14/49 anonim ***** válasza:
43%
mert NEM dohányzom :D (nemcsak dohányzók járják ezt az oldalt xD)
2010. okt. 26. 20:21
 15/49 anonim ***** válasza:
mert rászoktam
2010. okt. 27. 07:46
 16/49 anonim ***** válasza:
44%
Az még nem jutott eszetekbe, hogy csak a buta ember károsítja saját és embertársai szervezetét?
2010. okt. 28. 13:15
 17/49 anonim ***** válasza:
49%

És neked még nem jutott eszedbe, hogy csak a buta ember akarja megmondani a másiknak, hogy mi a jó? És hogy csak a buta ember ír bele egy olyan fórumba, ahol nincs helye?

Nagyon kivagyok az olyan antidohányosokkal, akik úgy beszélnek, mint valami orákulum. Én ugyanolyan felnőtt vagyok, mint bárki, és én így döntöttem. Te meg amúgy. Hogy ezt miért nem lehet csendben feldogozni...

2010. okt. 28. 13:34
 18/49 anonim válasza:
55%

Hogy legyen mit kérdezned. :)

szeretem kifújni a füstöt...

2010. okt. 28. 19:43
 19/49 anonim ***** válasza:
29%

13:34-nek. 13:15-vagyok.

Akkor a tanáraink is buták? A kábszer ellenes kampányok is buták? A könyvek szerzői és az orvosok is buták, akik mind azt mondják, hogy élj egészségesen?

Azt mondod buta ember ír olyan fórumba ahol nincs helye. Igazad van! Bocsánat! Persze még mindig keresem a kiírást, ahol az van, hogy én nem lehetek itt.

Az antidohányos nem orákulum, csak okosabb! Ennyire buta lennél, hogy egy okosabb embert már orákulumnak nézel?

Szóval úgy látom abba a csoportba tartozol Te is, akik bölcsebbek, ha csendben maradnak.

Egyébként pedig addig ez is az én ügyem, amíg az én, vagy a gyerekeim arcába fújjátok a füstöt! És károsítjátok az ÉN és a CSALÁDOM egészségét! Emellett büdösek vagytok, csak Ti már nem érzitek és jöttök a büdös kölnikkel, meg, hogy soha nem fújjátok senkire a füstöt, meg hogy odafigyeltek! Aztán ha tolom a babakocsiba a fiamat és belehamuztok mellé, meg meg vagytok sértődve ha eltöröm a karotokat! Ha már ilyen buták vagytok, legalább vállaljátok fel a butaságotokat és az igénytelenségeteket!!! Tudnám még folytatni, de NEKTEK???

2010. okt. 29. 15:14
 20/49 anonim ***** válasza:
81%
15:14 Én nem szeretnék veled vitatkozni, és ne folytasd az eszmefuttatásod, kérlek, mert szerintem fölösleges. Azt hiszem erről nem kell többet mondanom.
2010. okt. 29. 15:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!