Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Van aki leszokott a cigirol?

Van aki leszokott a cigirol?

Figyelt kérdés
Mivel ill.hogyan a legkonnyebb leszokni a dohanyzasrol? 20eve dohanyzom napi 20 szal,de le kene tennem csak nem tudom merre hogyan :)milyenek a nikotin elvonas tunetei es meddig tart?
2010. okt. 24. 22:56
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
koszi szepen:)) kutyaul vagyok:(( ma reggel mar hanytam is..de gondolom hogy ez a nikotin elvonastol van..kuzd a szervezet erosen:))) de ha mar eddig kinlodtam akkor tenyleg nem fog legyozni a cigi:)))
2010. okt. 27. 09:15
 22/25 anonim ***** válasza:

Szia,

Hogy haladsz? Én is próbálok leszokni, de nem vagyok túl sikeres, főleg, hogy van még egy fél doboz cigim.

Remélem Te sikeresebb vagy.

2010. nov. 5. 12:55
 23/25 A kérdező kommentje:
szia:)) hat,hol is kezdjem:)4 nap utan olyan rosszul lettem hogy ugyeletre kellett vinnie a ferjemnek:(( a doki jol leteremtett hogy hogy lehet ilyen felelotlenul neki allni a leszokasnak egyik naprol a masikra 20 ev dohanyzas utan!! olyan hirtelen elvontam a szervezetet a nikotintol hogy kegyetlen elvonasi tunetekkel ajandekozott meg a szervezet:( azota szepen orvosi segedlettel +tapasz,zsuvi...de nem gyujtottam ra azota:))
2010. nov. 5. 13:43
 24/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Én vagyok az, aki "irigykedik" a válaszok mennyisége miatt!

5-6 évvel ezelőtt ugyanígy jártam, de nem mentem dokihoz, hanem rágyújtottam! Hát az valami borzalmas volt!!! Könnyesre köhögtem magam, hánytam(volna, ha lett volna mit), mégis olyan nikotinéhségem volt, hogy...

Kitartás! Még irigyebb vagyok, hogy neked SIKERÜLNI FOG!

MOS MÁR NE ADD FEL!!!

NE ENGEDD, HOGY AZ A ROHADÉK CIGI LEGYŐZZÖN!!!

SZORÍTOK NEKED!

(Attól függetlenül irigykedek, hogy egy pár hónap alatt mennyi pénzt fogsz megspórolni...! :( )

2010. nov. 5. 20:23
 25/25 anonim ***** válasza:
5. napja nem cigizem, se rosszul nem vok, se hányni nem hányok, se nem szédülök, semmi extra.. Igaz majd megőrülök 1 szál cigiért, de nem érdekel! :) És egyébként nagyon sok sikert neked hozzá, remélem azóta se cigizel:) Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én is így csinálom amúgy, mindíg keresek valami elfoglaltságot, takarítok, port törölgetek, bicajozok, futok meg ilyenek :D És egyszerűbb :D
2011. febr. 15. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!