Van aki leszokott a cigirol?
Ne az aggodalmadra koncentrál, és ne azt számold, mennyi ideje nem gyújtottál rá. Minél többet forgatod az agyad a téma körül, annál rosszabb a leszokás menete sztem, és annál nagyobb az esélyed a kudarcra. Keress olyan elfoglaltságot, amibe teljesen bele tudsz temetkezni, és nincs időd mellette máson zakatolni agyilag.
Nekem bejött, hogy 3 kicsi gyerekem van, és kb. 6 kéz kellene még a 2 mellé, így nem is tudnék mivel cigizni. :)))))
SZia!
Remélem még mindíg nem gyujtottál rá!!!!
Én is abbahagytam egyik napról a másikra. 15 évig napi 1,5 dobozzal elszívtam. Nekem kb. az első 4 nap volt szar, de utána sokkal jobb. És ami a legfontosabb, hogy sose gondolj olyanra, hogy ha eddig vagy addig az ideig nem gyujtok rá akkor majd jutalomból elszívok egy cigit. TE MÁR NEM DOHÁNYZOL ÉS EZ ÍGY IS LESZ ÖRÖKRE!
Legyél büszke rá, hogy neked nem kellett mindenféle baromság, hogy abbahagyd, Te több vagy a mindenkinél aki nyöszöszörög a tapaszért meg az akkupunktúráért. Te a saját akaratoddal képes voltál abbahagyni.
Őszintén szorítok azért, hogy még mindíg nem gyújtottál rá.
Már csak néhány nap és egy új világ kezdődik számodra!!! Kitartás a végsőkig és ne add fel!!!
Nagyon megéri abbahagyni, mert sokkal-sokkal jobb lesz a közérzeted. Tapasztalatból mondom.
Ma lesz 3 napja, hogy nem cigizel! Ünnepeld meg és vegyél magadnak valamit abból a pénzből amit megspóróltál. (Kb. 2000 Ft!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!