Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Van aki leszokott a cigirol?

Van aki leszokott a cigirol?

Figyelt kérdés
Mivel ill.hogyan a legkonnyebb leszokni a dohanyzasrol? 20eve dohanyzom napi 20 szal,de le kene tennem csak nem tudom merre hogyan :)milyenek a nikotin elvonas tunetei es meddig tart?
2010. okt. 24. 22:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Ne az aggodalmadra koncentrál, és ne azt számold, mennyi ideje nem gyújtottál rá. Minél többet forgatod az agyad a téma körül, annál rosszabb a leszokás menete sztem, és annál nagyobb az esélyed a kudarcra. Keress olyan elfoglaltságot, amibe teljesen bele tudsz temetkezni, és nincs időd mellette máson zakatolni agyilag.

Nekem bejött, hogy 3 kicsi gyerekem van, és kb. 6 kéz kellene még a 2 mellé, így nem is tudnék mivel cigizni. :)))))

2010. okt. 24. 23:29
 12/25 A kérdező kommentje:
koszi szepen:))igyekszem magam lefoglalni:)) most reggel volt a legrosszabb:( teat ittam kave helyett de nem nagyon jon be:))))) nekiallok nagytakaritani:)))))
2010. okt. 25. 09:14
 13/25 anonim ***** válasza:
Hajrá!! Én is mától próbálok nem cigizni.
2010. okt. 25. 14:16
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem szoktam le, de többször abbahagytam. Soha nem voltam olyan beteg, hogy ne cigizzek. Most vagyok! Hörgő, vagy légcső, vagy nem tudom mi gyulladásom van, úgy érzem kiszakad a mellkasom, szúr, majdnem megfulladok. Ma 4. nap, hogy nem cigizek. Biztonság kedvéért tapaszt ragasztok, a középső fokozatot. Volt már elvonási tünetem: fejfájás, szédülés, alvászavar. Most éppen a nem tudok aludni helyzet van. De minden elvonási tünetet ki lehet bírni. Annál minden jobb, minthogy nem kapok levegőt. Sok sikert! (Remélem nekem is sikerül)
2010. okt. 25. 15:52
 15/25 A kérdező kommentje:
hat eltelt egy nap cigi nelkul..a lakas ragyog,en elfaradtam:)) es sajna kezdodnek az elvonasi tunetek:(( szedulok,faj a fejem,hanyinger es a falra tudnek maszni az idegtol:(( kitartas minden sorstarsnak:)))
2010. okt. 25. 17:52
 16/25 anonim ***** válasza:

tegnap 15:52-nek:

SOK SIKERT!

2010. okt. 26. 07:27
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

SZia!

Remélem még mindíg nem gyujtottál rá!!!!

Én is abbahagytam egyik napról a másikra. 15 évig napi 1,5 dobozzal elszívtam. Nekem kb. az első 4 nap volt szar, de utána sokkal jobb. És ami a legfontosabb, hogy sose gondolj olyanra, hogy ha eddig vagy addig az ideig nem gyujtok rá akkor majd jutalomból elszívok egy cigit. TE MÁR NEM DOHÁNYZOL ÉS EZ ÍGY IS LESZ ÖRÖKRE!

Legyél büszke rá, hogy neked nem kellett mindenféle baromság, hogy abbahagyd, Te több vagy a mindenkinél aki nyöszöszörög a tapaszért meg az akkupunktúráért. Te a saját akaratoddal képes voltál abbahagyni.

Őszintén szorítok azért, hogy még mindíg nem gyújtottál rá.

2010. okt. 26. 12:10
 18/25 A kérdező kommentje:
szia:)koszonom biztato szavaid:)nem,nem gyujtottam ra de oszinten igen nyomorultul erzem magam:(( hanyingerem van es borzaszto ideges vagyok, de tartom magam:)
2010. okt. 26. 14:08
 19/25 anonim ***** válasza:
én szurkolok neked :Dcsak nem erősebb nálad egy 10 centis cigicsikk :P
2010. okt. 26. 19:21
 20/25 anonim ***** válasza:

Már csak néhány nap és egy új világ kezdődik számodra!!! Kitartás a végsőkig és ne add fel!!!

Nagyon megéri abbahagyni, mert sokkal-sokkal jobb lesz a közérzeted. Tapasztalatból mondom.

Ma lesz 3 napja, hogy nem cigizel! Ünnepeld meg és vegyél magadnak valamit abból a pénzből amit megspóróltál. (Kb. 2000 Ft!)

2010. okt. 27. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!