Hogy birnám letenni a cigit? Pár hét múlva műtétem lesz
A bagózást nem ilyenkor kell letenni hanem nyugodtabb körülmények között.
Jól írja előttem hogy nem szabad rá gondolni.
Vegyél egy szatyor erős mentolos rágót. Én úgy szoktam le 25 éve.A mentol marja a szád belülről a rágás pedig nyugtat. Rágózz.
Egyébként meg foglald el magad és ne gondolj rá, künnyen le lehet szokni róla. Ne menj olyan helyre az első időben ahol füstölnek, hogy ne érezd a szagát.
Évtizedekkel ezelőtt januárban elhatároztam, h március 15-től nem cigizek. Azóta nem gyújtottam rá. Elhatározás és akaraterő.
Sok sikert!
Ötödikes koromtól dohányoztam 30 évesig.
Többször próbáltam leszokni, de sehogyan sem sikerült. Azután egyszer csak igen. Azóta sem szívtam egy szálat sem.
Következő tapasztalataim vannak:
- Nem ment a kis lépésekben való leszokás, csak a drasztikus:Többet egy szálat sem...
- Nem segítettek a (gyógy)szerek.
- Soha nem szabad játszani a gondolattal, hogy:Milyen lenne, csak egy szálat...
- Nagyon erős lelki határozottság kell. Jó, ha az ember alaposan utána olvas a dohányzás káros hatásainak, hogy tartson az egészségügyi következményektől.
- Anyagi érdek nem motivált.
- A mai napig (66 évesen) nem merek rágyújtani, mert visszaszoknék.
- Hullámokban tör az emberre a cigaretta vágy. Van, hogy erős, van, hogy gyenge.
"nagyon szeretek cigizni,utálom is magam érte"
Mi helyett dohányzol?
Miért utálod magad érte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!