Rosszul vagyok a cigarettától, de nem tudom letenni?
Figyelt kérdés
Nem tudom letenni a cigarettát akárhogy is próbálom, de rosszul vagyok tőle egy ideje. Hányingerem van ahogy elszívok egy szálat, az elején épphogy felkavarodott a gyomrom, de ma már egyenesen szinte összehánytam magam és nagyon fáj a gyomorszájam is, kellemetlen szédüléssel is jár emellett. Próbáltam leszoktatni magam, utána olvastam hogy hogyan kell, igyekeztem ilyen tapaszt meg ilyen akármiket is kipróbálni, de nem segített semmi. Napi 1-2 dobozzal megy el már nálam a cigaretta pedig egy fél éve még nem is szívtam. (Egyszer már rá voltam szokva 2 évig, de letettem, s most négy év után megint elővettem stresszes időszak miatt). Tudnátok esetleg valamit ajánlani? Bárkitől egy jó tanács, aki maga is átesett ilyenen?
Kisebb nikotin tartalmú cigire válts, ha túl tolják simán bajt okoz a nagy mennyiségű nikotin. Ismerősöm gyereke 5%os elfbartól lett nagyon rosszul, hasonló tünetekkel.
2022. jún. 12. 22:27
2/8 anonim válasza:
Esetleg megpróbálhatnál valakitől segítséget kérni, mondjuk kérd meg rá, hogy vegye el tőled vagy csapjon a kezedre, amikor felé nyúlsz
2022. jún. 12. 22:28
3/8 anonim válasza:
Sokan nem tudják, de a háziorvosod is tud ebben segíteni. Keresd fel.
2022. jún. 12. 22:31
4/8 anonim válasza:
Nem lehetsz terhes? Olyakor a szervezet hányingerrel reagálhat mindenre amit a magzat nem "kíván". Nekem az energiaitaltól volt ugyanez. (Nem tartottam meg a babát, pár hónap és helyreállt minden)
2022. jún. 13. 06:18
5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a kedves és segítőkész válaszokat mindenkitől!
4. Nem vagyok terhes, mert jelenleg nincs mitől, de igazából, ha az lennék legalább már tudnám mi baj :/
2022. jún. 13. 08:51
6/8 anonim válasza:
Füstölj kevesebbet.
2022. jún. 13. 13:06
7/8 anonim válasza:
Tabex tablettának nézz utána. Nincsenek mellette elvonási tünetek.
2022. jún. 22. 17:49
8/8 anonim válasza:
Ki kell bírni azt a néhány napot.Én így hagytam abba.Utánna már nem hiányzik.
Régebben olvastam Allen Carr könyvét a leszokás a dohányzásról.Olvasás ideje alatt dohányozni kell és közben megfigyelni magunk.80% olvasás körül abbahagytam a dohányzást.Könnyen.
Körülbelül egy hét alatt kell elolvasni.
Ezután fél év múlva körülbelül én sajnos újra rágyújtottam,mert anya is dohányzik és láttam ahogy kimegy,pedig nem hiányzott már.
Legutóbb a sok dohányzás miatt döntöttem úgy hogy átszenvedem azt a néhány napot.Abbahagytam és nem hiányzik,remélem nem eszem többet ebbe a csapdába.
Sokat segítettek azok az internetes cikkek,amik leírják,hogy 20 perc után mennyit javul az egészség majd pár nap után stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!