Hogyan múljon el a késztetés nálam ,hogy rágyújtsak?
Figyelt kérdés
Az elöző hónapban szívtam ek az első cigim rá egy hónapra a másikat.Most nagyon nagy késztetés van bennem,hogy újra rágyújtsak de abba akarom hagyni mert nem akarom rontani az egészségem.És rászokni se szeretnék.
Egy 18 alatti
2023. okt. 3. 18:42
1/6 anonim válasza:
1 hónap alatt 2 szál cigi és már rá vagy szokva? Azért az kemény. Vegyél magadon erőt és ne gyújts rá. Így működik. Nincsenek csodaszerek: rágó, tapasz, tabletta, rontáslevétel, semmi. Csak akaraterővel lehet leállni vele, semmi mással, de ha te ennyi után már rá vagy függve, akkor ott már valami komoly lelki gond lesz inkább. Menj pszichológushoz.
2/6 anonim válasza:
a heroinra nem lehet ennyi idő alatt rászokni...
egyetértek az előzővel » dilidoki
4/6 anonim válasza:
Ne vegyél cigit, ne kérj és ne fogadj el senkitől.
6/6 anonim válasza:
én sokévnyi dohányzás után lassan 1 éve nem gyújtottam rá, mégis mindennap eszembe jut, hogy “dejólesne” egy cigi.
sunyi alattomos érzés, amit legfeljebb elnyomni tudsz, elfelejteni nem.
én a helyedben megállnék annál a 2 szálnál, és le is zárnám ezzel ezt a sztorit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!