Legalizálnád a marihuánát?
Figyelt kérdés
Miért/miért nem?2023. aug. 23. 23:19
61/63 anonim válasza:
Én mindent legalizálnék, magas jövedéki adóval. Indok: nem a tiltás tart vissza bárkit is. Lásd amit tiltanak ugyanúgy fogy mint amit nem.
62/63 anonim válasza:
Én igen és azért mert pl én valószínű tovább élhetnék. Így legálisan csak berúg az ember vagy írat egy raklap nyugtatót, és mindegyik nagyon káros módja hogy kiüsse magát az ember, és sok negatív hatása van. A fűért meg üldöz a rendőr és félek a börtöntől így nem szívom, azért viszont károsabb élet6et kell élnem így. Szóval majd szavazok a kétfarkú kutyákra.
63/63 anonim válasza:
Káros dologgal példázódva eltakarni egy másik káros dolgot, még káros marad.
A világ úgy nem lesz jobb hely ha a meglévő problémákat nem megoldjuk, hanem újakat hozunk be és immár arra mutogatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!