Legalizálnád a marihuánát?
35
Ezen igazán kár rugózni...
A legtöbben leélik az életüket úgy, hogy nem lesznek alkoholisták, pedig söröznek a haverokkal, koccintanak alkalmakkor, stb.
Ugyan így nem törvényszerű, hogy aki füvezik, az majd heroin túladagolásban fog meghalni.
Ha a fű kapudrog, akkor a sör az mi? Kapualkoholizmus???
Szerintem nem.
Persze, akinek nulla akaratereje és emberi tartása van, abból lesz majd alkoholista/dogos de egyáltalán nem törvényszerű ez a többségre.
(Még sosem füveztem, de most ezek után már baromira elpöffentenék egy jointot...)
"A legtöbben leélik az életüket úgy, hogy nem lesznek alkoholisták, pedig söröznek a haverokkal, koccintanak alkalmakkor, stb.
Ugyanígy nem törvényszerű, hogy aki füvezik, az majd heroin túladagolásban fog meghalni.
Ha a fű kapudrog, akkor a sör az mi? Kapualkoholizmus???
Szerintem nem."
Hát azért nagyon sokan lesznek alkoholisták sajnos ill. sokan lesznek drogosok. Aztán vagy leszoknak, vagy meghalnak. Nagyon kevesen szoknak le.
Igen, pontosan írod. A sörrel szokták az emberek kezdeni az alkoholizálást. Egy sör este, aztán már másfél, aztán kettő. Először még csak pénteken meg szombaton, aztán minden este. Szóval vezessük be nyugodtan a kapualkoholizmus szót. Nem hülyeség.
"Persze, akinek nulla akaratereje és emberi tartása van, abból lesz majd alkoholista/drogos de egyáltalán nem törvényszerű ez a többségre."
Ez ennél JÓVAL bonyolultabb. Benne van a genetika, a környezeti hatások, a szülőkkel-tesókkal-családdal való kapcsolat, stb. stb. stb.
Igen! De ezt csak akkor fogod megtudni mikor már benne vagy!
1. Nem leszel függő, de a fű akkor sem egészséges!
2. Drogfüggő leszel, és megölöd, tönkreteszed magad, és másokat!
Nem egy olyan kísérlet amit megéri kipróbálni.
A fű önmagában, dohány nélkül fogyasztva nem egészségtelen.
A kapudrog elmélet, meg ráhúzható az alkoholra is, szinte minden drogosnak az első tudatmódosítóval kapcsolatos élménye az alkoholhoz köthető (az alkohol is tudatmódosító). A legtöbben előbb próbálják ki az alkoholt mint a füvet.
44
Felpontoztalak a mondanivalód második fele miatt. "A kapudrog elmélet, meg ráhúzható az alkoholra is, szinte minden drogosnak az első tudatmódosítóval kapcsolatos élménye az alkoholhoz köthető (az alkohol is tudatmódosító). A legtöbben előbb próbálják ki az alkoholt mint a füvet."
Ezzel kapcsolatban viszont kételyeim vannak: "A fű önmagában, dohány nélkül fogyasztva nem egészségtelen."
Erre vannak nagyon megbízható forrásaid?
Hogy fogyasztod a füvet önmagában?
Hogy kapcsolódik a fű egymagában fogyasztása a marihuana legalizalasahoz-amit füves cigiként ismerünk, azért mert ez a leggyakoribb felhasználási formája.
Hazugság ha arra építesz, hogy maga a növény csupa egészség, és te rákgyógyszert akarsz belőle fejleszteni, nem pedig kiszárítva elszívni. A generációd talán beveszi. De én átlátok a próbálkozásodon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!