Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Gond hogy e-cigizem terhesség...

Gond hogy e-cigizem terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam kevésbé egészségtelen, és nem fog ártani, próbáltam letenni de nem bírom, most 3 hónapos vagyok.. hogyan szokjak le gyorsan? Egyáltalán baj az e cigi?

2023. jún. 11. 15:06
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező! Az e-cigi, és a nikotin tapasz is ártalmas, meg a stressz is sajnos, de hozzáteszem azt is, hogy nem garantált ezzel az egészségkárosodása a magzatnak, szóval próbáld meg letenni minden nélkül és megnyugodni! Jobbat nem tudok mondani, az elején én is dohányoztam, egyre kevesebbet, mert egyből nemtudtam letenni (most ezért le leszek pontozva, tudom) egészséges kislány lett.
2023. jún. 11. 16:11
 12/31 anonim ***** válasza:
55%

A nikotin is karos, de a nikotinmentes e-cigi is, szoval nem uszod meg a leszokast.

Az utobbi azert, mert ahanyszor beleszivsz, annyiszor okozol egy mini oxigenhianyt a gyereknek konkretan.

Termeszetesen a tapasz se megoldas, nyilvanvaloan a nikotin miatt.

Szepen leteszed es kesz, ha fontos neked a baba egeszsege. Ha nem, akkor persze csinald csak. Mondom ezt ugy, hogy en sajnos kemeny dohanyos voltam terhesseg elott, napi 1 doboz biztos elment. Az elso baba nalunk se volt tervezett, de amint meglattam a masodik csikot a teszten, azonnal letettem a cigit. Piszok nehez volt, igen, de megcsinaltam. Szoval nekem senki ne mondja, hogy lehetetlen….

[link]

Ha meg nem akartad a gyereket, akkor mehettel volna abortuszra.

Ez miert nem tortent meg akkor, ha ennyire kifogasnak hasznalod, hogy hat de becsuszott?

2023. jún. 11. 16:31
 13/31 anonim ***** válasza:
54%
Az biztos hogy nem használ.
2023. jún. 11. 18:01
 14/31 anonim ***** válasza:
69%
"Hogyan tegyem le?",- kérdezi. Fogod és leteszed az asztalra, aztán ott is hagyod. Neked abszolút semmi szükséged nincs nikotinra, csak egy drogfüggő vagy.
2023. jún. 12. 11:42
 15/31 Senior Séf ***** válasza:
55%
Evolúció bácsinak a fajfenntartás szempontjából egy anya többet ér, mint a magzat. Tehát az anyát védi. Teszi ezt úgy, hogy bármi méreg kerül az anya szervezetébe, az a magzatban landol.
2023. jún. 12. 17:46
 16/31 anonim ***** válasza:
35%
Nem szabad hirtelen letenni, de próbálj meg kevesebbet szívni. Egyébként sok ételben is van nikotin. Nem a nikotin a baj hanem a bevitt mennyiség.
2023. jún. 13. 10:37
 17/31 anonim ***** válasza:
55%
Ez a tevhit mar megdolt. De hirtelen le kell tenni, mert minden egyes slukk artalmas a babanak! Ehhez kepest egy kis stressz az elvonas miatt semmi.
2023. jún. 13. 10:59
 18/31 anonim ***** válasza:
25%
A stressztől károsodik a baba idegrenszere, ami miatt később hiperaktivitás, ADHD, nem fejlődik ki a finom motorikája, stb. betegség kialakulhat és évekig viheted gyógytornára meg pszichológushoz (Van ilyen a környezetemben). És ha a terhes nő kívánja a cigit, inkább szivja el azt az egy szálat, vagy fél szálat jobbik esetben, minthogy a kivánása miatt menjen el a gyerek. DE, ettől függetlenül még mindig nem ajánlott az aktív dohányzás, és lehetőleg le kell szokni terhesség és szoptatás alatt sem egészséges. Egyébként pedig minden ilyen esetet jobb megkérdezni az orvosodtól.
2023. jún. 13. 11:37
 19/31 anonim ***** válasza:
73%

Es az oxigenhiany es a nikotin hogy hat az agyra? Olvass kerlek ennek is utana!

Egyebkent meg nem lehet stresszmentes eletet elni! Mert az ember altalaban azert terhesen se fekszik bezarva egy sotet szobaba 9 honapig. Ott a munka, nagyobb gyerekek, ha vannak, kutya, macska, csalad.

Nincs stresszmentes elet.

Ha valoban ennyire veszelyes, minden gyerek fogyatekosan szuletne.

Kerlek szepen ne biztass kismamakat dohanyzasra! Koszi.

2023. jún. 13. 12:29
 20/31 anonim ***** válasza:
80%
18. Honnan veszel ilyen marhaságot? A gond, hogy terjeszted is...
2023. jún. 13. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!