Anyám nem akar unokát?
Nem gondolod, hogy az albérleten és a nem megfelelő anyagiakon van a hangsúly?? Esetleg a fiatal korodon?
Elég gyanús.
Én se szeretnék fiatalon nagyszülő lenni.
Se úgy, hogy azt látom, hogy bizonytalan alapokra vállal gyereket a gyerekem.
A stílus lehet erős, már ha igaz, de a lényeg sose az.
És annak se örülnék, ha számomra unszimpatikus emberrel vállalna gyereket.
Jó emberismerőnek tartom magam.
Egy gyerek meg egy életre összeköt
Ebből csak az a biztos, hogy anyukád MOST nem akar még, ETTŐL a fickótól nem akar, ILYEN anyagi körülmények közé nem javasolja a gyerekvállalást.
Azt csak te vonod le belőle, hogy gyerekgyűlölő.
Ha "huszonkét után vagy, akkor azért képes vagy ezt a kérdést saját magad eldonteni. Egy ember véleménye számít, az a párod.
Off
Ez a "huszonközép" ritka hülyén hangzik. 26, 28 stb helyette értelmes emberre vallana
Engem a legkevésbé sem érdekelt anyám dumája.
Én úgy nöttem fel, hogy nővérem volt az isten én még a maradék. Gyerekkorom óta azt hallgattam tőle ne szüljek, főleg kettőt ne, mert ő úgy megbànta.. nővérem volt a becsúszott én a tervezett gyerek, világ életemben azt sugallta ezzel, hogy én egy hiba vagyok. Jó kis gyerekkor volt 🙄😒
Szűltem 3 😂 egyiket sem a nyakára ☝️ mikor megtudta a 3. terhességem akkor közölte hallani se akar tóla, nem akar tudni róla, őt nem érdekli.
Most persze adja a gondos szerető nagymamát, törődik velük úgy ahogy velem soha, én persze nem felejtek, de a gyerekeimnek viszont van nagyszülője, ami nekem szintén nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!