Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy reagalnatok ha nagyszulot...

Hogy reagalnatok ha nagyszulotol tudnatok meg hogy nem tervezett gyerek vagy hanem csak veletlen lett a terhesseg?

Figyelt kérdés
2023. febr. 4. 14:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
98%

Semmit. Ennek a kérdéskörnek akkor van jelentősége ha netán van valami elfojtott traumád. Az örökölt sors c. könyvben van is szó róla.

De egyékbént meg ha szeretetben nőttem fel ennek ellenére, akkor semmit se reagálnék. Tele van a világ ilyen emberekkel akik képesek ugyanúgy élni az életüket, sőt, sokan még jobban is mint azok akiket terveztek.

2023. febr. 4. 14:22
 2/16 anonim ***** válasza:
98%
Semmi jelentősége. Nagyon sok gyereket nem pont akkora terveztek vagy nem is terveztek. Nem ez a lényeg.
2023. febr. 4. 14:25
 3/16 anonim ***** válasza:
97%

Semmit, en tudom, hogy nem tervezett gyerek vagyok, sot, anyukam mar idopontot is kert abortuszra anno, csak nem ment el.

19 eves volt ekkor, nyilvan nem akart meg szulni, nekem meg magamtol nem volt nehez kitalalni, hogy mi a helyzet.

Elkezdtem kerdezgetni es akkor oszinten elmondta, hogy igen, ez meg az volt.

Soha, egy percig se volt rossz erzesem emiatt, csodalatos gyerekkorom es csodalatos szuleim vannak.

Szoval ennek annyira nincs jelentosege akkor, ha ezt nem ereztetik veled.

2023. febr. 4. 14:38
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
A legtöbb gyereket csak megtartják, ha már megestek, sokkal kevesebb a tervező ember.
2023. febr. 4. 14:39
 5/16 anonim ***** válasza:
98%

Én sem voltam tervezett. Apukám berezelt és haza költözött 2 napra.

Ezen mindig nevetünk ha nagy ritkán szóba kerül.

Az én szempontomból semmi jelentősége. Nagyon jó gyerekkorom volt. Most is szeret mindenki a családban. Bánom is én hogy terveztek vagy nem. Nem érzem úgy hogy közöm lenne ahhoz ami akkor volt.

2023. febr. 4. 15:09
 6/16 anonim ***** válasza:
98%

tudom, hogy nem terveztek

semmi rossz nincs ebben, hiszen megtartottak és szeretnek

2023. febr. 4. 15:27
 7/16 anonim ***** válasza:
97%
Engem sem terveztek, de szerető és gondoskodó családban nőttem fel.
2023. febr. 4. 15:36
 8/16 anonim ***** válasza:
93%
Sehogy. A gyerekek kis százalékát tervezik tudatosan. A legtöbb baba "besikerül". A kérdés az az, hogy milyen életet biztosítanak neki a megszületése után.
2023. febr. 4. 15:42
 9/16 anonim ***** válasza:
97%
Én is csak besikerültem. Ennek ellenére nem érzem, hogy ez hatással lett volna az életemre.
2023. febr. 4. 15:46
 10/16 anonim ***** válasza:
97%
A váratlan vendégnek is nagyon lehet örülni:)
2023. febr. 4. 16:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!