Hogy reagalnatok ha nagyszulotol tudnatok meg hogy nem tervezett gyerek vagy hanem csak veletlen lett a terhesseg?
Semmit. Ennek a kérdéskörnek akkor van jelentősége ha netán van valami elfojtott traumád. Az örökölt sors c. könyvben van is szó róla.
De egyékbént meg ha szeretetben nőttem fel ennek ellenére, akkor semmit se reagálnék. Tele van a világ ilyen emberekkel akik képesek ugyanúgy élni az életüket, sőt, sokan még jobban is mint azok akiket terveztek.
Semmit, en tudom, hogy nem tervezett gyerek vagyok, sot, anyukam mar idopontot is kert abortuszra anno, csak nem ment el.
19 eves volt ekkor, nyilvan nem akart meg szulni, nekem meg magamtol nem volt nehez kitalalni, hogy mi a helyzet.
Elkezdtem kerdezgetni es akkor oszinten elmondta, hogy igen, ez meg az volt.
Soha, egy percig se volt rossz erzesem emiatt, csodalatos gyerekkorom es csodalatos szuleim vannak.
Szoval ennek annyira nincs jelentosege akkor, ha ezt nem ereztetik veled.
Én sem voltam tervezett. Apukám berezelt és haza költözött 2 napra.
Ezen mindig nevetünk ha nagy ritkán szóba kerül.
Az én szempontomból semmi jelentősége. Nagyon jó gyerekkorom volt. Most is szeret mindenki a családban. Bánom is én hogy terveztek vagy nem. Nem érzem úgy hogy közöm lenne ahhoz ami akkor volt.
tudom, hogy nem terveztek
semmi rossz nincs ebben, hiszen megtartottak és szeretnek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!