Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Cigi leszokás tényleg olyan...

Cigi leszokás tényleg olyan nehéz lenne?

Figyelt kérdés

Le szeretném tenni a bagót viszont ahogy kicsit utánanéztem a statisztikáknak azt olvastam hogy a dohányosok 95%-a nem képes soha leszokni a maradék 5%-nak pedig sok esetben orvosi/szakemberi segítségre van szüksége. Ez mennyire valid szerintetek? Mert én eddig mindig úgy álltam ehhez a dologhoz hogy bárki képes letenni csak akarni kell.

Már elterveztem hogy leszokok végleg. Az időpontját jövő hétre tettem mert akkor nyugisabb körülmények lesznek itthon es leteszem véglegesen.

De lehet hogy nekem.se fog sikerülni mint sok mindenki másnak?

19/f 8éve erős bagós

2023. jún. 7. 12:52
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Meg amúgy is regen megfogadtam hogy addig szivom a cigit ameddig tudom uralni, ha már a cigi ural engem (függő) leszek akkor elengedem ès szerintem most jött el az a pillanat.
2023. jún. 7. 17:57
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el mozogni, fokozatosan, először keveset aztán többet.
2023. jún. 7. 17:59
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Uhh 2doboz az kva soook basszus.legalább a mennyiséget vidd lejjebb.lehetvazzal kéne kezdeni.egészségre is sok meg pénzben is.elhiszem hogy szeretsz cigizni ...de próbáld meg csökkenteni!!
2023. jún. 7. 23:08
 14/24 A kérdező kommentje:
Még van egy pár doboz itthon azt még elszivom es utána befejeztem. Szerencsère van egy családtag aki szintén le akarja tenni szoval igy ketten vagunk neki a dolognak. Igy könnyebb is lesz sztem.
2023. jún. 8. 11:52
 15/24 anonim ***** válasza:
Csak rajtad múlik, nem a nagynénéd teszi le helyetted.
2023. jún. 8. 15:19
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem, te nem szeretsz cigigozni, hanem nikotinfüggő vagy. Egyszerűen elvonásod van folyamatosan. Nem a cigizés jó számodra, inkább szarul vagy ha nem szívod. Erre abszolút semmi szükséged nincs.
2023. jún. 9. 13:43
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinél más.

Nekem pl. sosem az első napok, hetek voltak a nehezek, hanem az, hogy 4-6 hónap után is fenntartsam a füstmentes állapotot. Sokan megtaláltak már ezzel, hogy “de hát ha ennyi ideig kibírtad, akkor hogy eshettél vissza” stb... ami valahol jogos, de még egyszer: nálam inkább hónapokkal később jelentkezik a neheze, nem az elején.

Jelenleg a 8. hónapja nem dohányzom, de most is azt érzem, hogy sokkal jobban kívánom, mint az 1. hónapban.

Kérdezőnek pedig hajrá!

2023. jún. 9. 14:38
 18/24 anonim ***** válasza:
70%
Mert pszihikailag függő maradsz, azt hiszed valami jótól fosztod meg magad.
2023. jún. 9. 14:52
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Én 4éve szoktam le de nagyon sokszor megkívánom.néha annyira kívánom hogy vannak olyan tünetek amik már lehet szexuális kategóriába tartozik.de komolyan.
2023. jún. 9. 14:56
 20/24 Senior Séf ***** válasza:
100%

Nem nehéz, én hetente megteszem. D

Viccet félretéve májusban múlt 31 éve, hogy abbahagytam, mert a végén már volt, hogy 3 dobozzal is elment naponta. Nem vettem igénybe semmilyen segítséget, hacsak azt nem vesszük annak, hogy addigra (masszív alkoholista lévén) egyúttal poharat is letettem, és a kávénak is búcsút intettem, így aztán azt se tudtam, hogy pillanatnyilag éppen melyiknek a hiánya kínoz.

2023. jún. 9. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!