Egyik tanárom meglátott cigizés közben. Ennek lehetnek hosszú távú következményei?
Figyelt kérdés
Második órára mentem be és pont az a tanár jött velem szembe, akivel első órám lett volna. Lecseszett amikor meglátta a cigit
16/L
2023. ápr. 13. 09:31
11/13 anonim válasza:
Hogy a tanárod meglátott, az nem érdekes. A dohányzásnak lehet nagyon rossz következménye.
12/13 anonim válasza:
Hanem a suli helyett csináltad akkor jigilag nem tehet semmit. Ha helyette akkor a lögásért járhat a következmény.
13/13 anonim válasza:
Azt tisztázzuk, hogy lehet rémisztgetni az embereket azzal, hogy dohányosként 60 évesen megfog halni. Én 73 vagyok és 56 évig dohányoztam. Anyám 102 éves volt és közel 8 évtizeden át dohányzott. Itt sokkal inkább az a kérdés, hogy óráról lógott-e vagy sem a kérdező, ami miatt megfedhető, sőt akár nagyobb problémája is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!