Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Meglátott nagyanyám dohányozni...

Meglátott nagyanyám dohányozni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Olyan helyen cigarettáztam, ahol sajnos meglátott a nagyanyám. Viszont nem szeretném megbántani avval, hogy tényleg elmondom neki, hoy dohányzom. Mondjam neki azt, összekevert valakivel és én nem is voltam ott abban az időpontban?

17/F

2015. jún. 22. 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:

-Szia unokám

-Szia nagyi, nem én voltam az akit láttál a sarkon.

-He?

__

Amúgy neked milyen érzés lenne, ha a saját unokád megvezetne, mikor tudod, hogy idős korodban nem olyan jó a memóriád, és pánikba ejtheted, hogy van valami baja, mondd neki, hogy néhanapján rágyújtasz, még akkor is, ha nem így van, semmi ciki nincs benne.

2015. jún. 22. 18:35
 2/4 anonim ***** válasza:
54%
Már megbántottad mert meglatott ergo tudja hogy dohanyzol...nem kell mar elmondanod neki
2015. jún. 22. 18:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem megtartja nagymamád magának és nem mondja el senkinek.
2015. jún. 22. 18:53
 4/4 anonim ***** válasza:

1. Én nagyszülő lennék, akkor tök jólese, hogy teljesen hülyének néz az unokám, és letagadja, hogy őt láttam. Gondolod, hogy csak azért, mert valaki idősebb, már hülye is?

2. Az ilyen kis "nagyfiúkák" akik 17 évesen menő felnőttes dolognak tartják a cigizést, valahogy mindig kiderül róluk, hogy igazából kis besz@ri patkányok, amikor lebuknak. Öreg, ha elég felnőttnek érzed magad a dohányzáshoz, akkor VÁLLALD FÖL, ha lebuksz. Egy felnőtt így csinálja. Szánalmas, gyáva alak vagy...

2015. júl. 6. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!