Meglátott a húgom, mit tegyek?
Vagy beszélj vele, vagy ha nagyon kinos, akkor irj neki - illetve ha fenn vagytok mindketten, akkor pl. MSN-ben is tudtok csetelni - akkor nem kell szemben ülnötök egymással és kevésbé jöttök zavarba.
Lehet, hogy nem tudja, hogy mit is látott, esetleg negativnak érzi, hogy te ilyent csinálsz, szóval jobb, ha tisztázzátok, hogy ez természetes.
Máskor meg vagy zárkózz be, vagy olyan helyen csináld, ahol nem nagyon tudnak rádnyitni.
Látta ahogy elspriccelsz?
Én úgy gondolonám az egyetlen megoldás, ha másnem a szüleid segítségével felvilágosítjátok a hugodat...
Atyaég ez hülyeség nem tudom mi lenne a jó :(
Mindenképp beszélj vele.
Mondd azt neki barátságosan, hogy "figyelj, máskor inkább kopogjál, mielőtt benyitsz", és akkor el lehet kezdeni beszélgetni, és megmondhatod neki, hogy te olyat csináltál, ami teljesen normális, csak egyedül szokták csinálni, de nem történt semmi baj.
Vagy ha bízol apukádban, akkor beszélj vele mint férfi a férfival, mert ő úgyis tudja, hogy minden fiú csinál ilyesmit, és kérd meg, hogy beszéljen ő a húgoddal, mert neki könnyebb.
Egy 11 éves gyerek némileg nyitott már az efféle dolgokra.
El kell magyaráznod Neki, hogy amit tettél, az Neked jó volt.
Világosítsd fel, hogy ez egy felnőtt játék volt, Neked pedig erre szükséged volt.
Viszont nem ártana, ha a szüleidet is bevonnád, mert ha a húgod "árulkodni fog" Nekik, Te ezen a téren már ne érezd magad kellemetlen helyzetbe. Ne a húgodtól tudják meg mert az úgy kínosabb lesz számodra.
Lelki sérülést semmilyen körülmények között nem okoztál Neki, emiatt nem kell aggódnod.
Fura volt Neki a szituáció, mert még így Téged nem látott.
Ha okos lány, megérti, ha nem akkor maradnak a szülők.
Tisztelettel:
Dr. Tücsök
Az én gyerekeim is ennyi idősek.
Szóval fiam, ha tetted fel a kérdést gyere nyugodtan apádhoz és beszéljük meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!