Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Meglátott a húgom, mit tegyek?

Meglátott a húgom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
masztizás közben rám nyitott,pont mikor elmentem,azóta furán viselkedik velem,mit javasoltok,beszéljek vele róla vagy jobb ha hagyom?13f
2010. febr. 19. 11:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy nem ciki, a szüleid többet tudnak rólad, mint gondolnád. Például tudják, hogy szoktál maszturbálni. Egyszerűen onnan, hogy ennyi idős vagy. :-)
2010. febr. 19. 22:45
 12/15 anonim ***** válasza:

Ne hagyd magad zsarolni! Ne kérd meg, hogy ne mondja el a szüleidnek, azzal csak olajat öntesz a tűzre és az első adandó alkalommal árulkodni fog. Szerintem mondd meg neki, hogy te már nagy fiú vagy, és ha ő is nagy lesz, neki is lesznek ilyen dolgai. Ne alkudozz vele, ne mosogass helyette, ha szóba hozza, beszélgess vele erről, ha nem, akkor meg egyelőre ne. De minden esetre máskor jobban vigyázz :)

Egyébként mi volt a szitu? Hol csináltad és hogyan?

2010. febr. 20. 00:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Hali!

Dr. Tücsöknek és a 22:45-ösnek igaza van!

Beszélj a kishúgoddal, őszintén, ahogy szoktatok az ő nyelvén. Irányítsd te a beszélgetést és ne légy zavarban. Akkor úgyis abban vtál, amikor rád nyitott, bár felvetődik a kérdés, miért nem voltál elővigyázatos?

Fontos, hogy megértse, hogy te változol, kezdesz felnőni, serdülni, ez változásokat eredményez mind alkati, mind érzelmi és szellemi értelemben. Változik a tested, érzéseid pedig ennek a szükségét éreztetik veled, hogy csináld! (Ő is fogja uezt csinálni majd, csak ő a csiklójával.) Remélhetőleg ezt meg fogja majd érteni, (ha értelmesen elmagyarázod neki) bár félő, hogy amit mondasz neki, nem marad titokban, mivel a kislányok általában imádnak beszélni,... és nem tudom mennyire le7 ő érett a titoktartáshoz.

Ha a jeleit látod annak, hogy elkezdi a mondottakat nyíltan is kibeszélni, akkor vond be szüleidet, mégpedig azért, (előtte végy egy nagy levegőt, és nyelj egy nagyot,) mert -- ha jó a kapcsolatotok, akkor nincs szégyellnivalód előttük, másrészt, ők sem hül'yék talán vannak jelek, amelyek alapján leszűrték, hogy ezt csinálod. Sőt, mondok még vmit!

Ha el mered mondani nekik, fel mered vállalni önmagadat, amit csináltál, mindegyikőjük előtt, még ha ettől rettegsz is, de sztem attól leszel igazi férfi, még 13 évesen is, ugyanis a férfivá válás normális esetbe komoly felelősségtudással ill. -vállalással kezdődik. És egy igazi férfi mindenhol bátor módon viselkedik.

Légy karakán, Pajtás, s ne félj! ;-)

Üdv: EE

2010. febr. 20. 07:15
 14/15 anonim ***** válasza:

A szülők tudják, hogy ebben a korban vannak változások és ez mivel jár, tehát hidd el, hogy nem kellemetlen, mégha te most annak is érzed.

Mivel nekem is ekkorák a gyerekeim, azért a következőt tudom mondani:

Valószínűleg az én fiam is csinál hasonlót, próbáltam vele beszélni már ilyen dolgokról, hogy ez természetes ilyen korban és mi a helyzet ez ügyben, de úgy éreztem, hogy neki kellemetlen ez a téma ezért nem erőltettem. Mindezesetre mondtam, hogy ha bármi olyan van, nyugodtan szóljon, nincs ezen semmi ciki, nálunk sem volt másként.

Annak idején a kislánnyal is beszéltem már arról, hogy a fiuknál másként van, de ő inkább az anyjával szereti ezeket megbeszélni.

Ha netán árulkodna a huga, a hugit tolnám le, hogy nem illik árulkodni és ő is kerülhet ilyen helyzetbe, mégha még nem is gondolja most. Őrá pedig egyáltalán neheztelnék meg. Viszont lehet hogy szólnék az anyjának, hogy ő is beszéljen a hugival egy kicsit többet a felnőttesebb dolgokról. És biztos vagyok abban is, hogy az anyjuk is hasonlóan járna el.

Remélem megnyugtattalak.

2010. febr. 20. 07:21
 15/15 anonim ***** válasza:

nyugi nem ciki,azért gondolom a szüleid se hülyék,hogy tök egyedül ott vagy a szobádban,13 éves vagy,tudják hogy nem sakkozni fogsz :)

nyugodtan beszéld meg vele,hogy ez tökre normális és ő is fogja csinálni :D

13L

2011. aug. 8. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!