A 8 éves húgom nem eszik húst. Ez egészségtelen? és ha igen milyen baja lehet?
Egészséges, azonban lesz baja: elterjesztik róla tévesen, hogy győzködi a húsevőket, miközben a húsevők rendszeresen belekötnek. Más baja nem lesz, sőt, meg fog javulni az élete minden téren fokozatosan, kivéve az említett bajt, valamint annyi baj történhet még, hogy (hogy annyi baj legyen ;) na neeem ;)) , szóval annyi baj lehet még, hogy ha nem kitartó és visszaszokna a vegyes táplálkozásra, akkor rendkívül korrekt emberré válna, akárcsak a húsevők. Bár nem vagyok tévedhetetlen, teljességgel tippeken alapul ez a válaszom, ennél fogva következetes vagyok, ebből következően tévedtem, nem érdemes elolvasni meglátásomat. Bár, ismétlem, nem vagyok tévedhetetlen, ebből következően tehát lehet, hogy esetleg mégis érdemes elolvasni, amit írtam.
Elnézést kérek, hogy hangosan gondolkodtam, tudom, rosszindulatú dolog akár ilyen formában is elgondolkodtatni másokat.
Köszönöm a szíves megértést. (Sajnos a képmutató udvariasság nem az én asztalom, mint előbbi mondatom is utal rá.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!