Tonikot inni mennyire egészségtelen? Azt tudom, hogy tartalmaz kinint, ami egészséges, persze gondolom ez elenyésző és nem is azért iszom, egyszerűen csak szeretem, de mégis kíváncsi lennék, hogy hasonlóan egészségtelen-e mint pl a cola.
A cukortartalom meg s szinező anyagok miatt egészségtelen ezk az üdítők.
A tonikban ilyen nem nagyon van, de abban is van cukor, csak kevesebb.
Amúgy szerintem nem egészségtelen a tonik én is imádom, kis citrommal meg jéggel :)
Egyáltalán nem olyan egészségtelen, mint a kóla, bár cukros. De láz esetén még jó is. Terhes nőknél méhhúzódást okozhat.
A cukor az egészségtelen, meg a festék, mindegy, mibe keverik.
Igaz ,kevésbé káros mint colatársa de ha szereted ,igyad.
Viszont ajánlom h menj be egy bioboltba és próbálj ki új ízeket,szörp ,üditő stb hátha megteccik ott is valami...:-)
Kevésbé káros, mint a kóla. A cukor, a szénsav, a tartósítószerek, ízfokozók és egyéb mesterséges adalékok miatt ez sem a legegészségesebb, de a kólában van olyan is, ami másban nincs: a foszforsav egy méreg, ami erősen maró hatású. Sok helyen pl. a rendőrök kólával maratják fel a vérfoltot az útról. A kólagyárban védőöltözetet írnak elő azoknak, akik közvetlen kapcsolatba kerülhetnek azzal a koncentrátummal, amiből ez a csodás ital készül. :)
Azt hiszem, Brazíliában történt egy haláleset, amikor Mentos nevű szopogatós tablettára kólát ivott rá a srác.
Kóla egészségtelenebb, de a Tonic szintén egészségtelen mert ugyan úgy kioldódik a műanyag mint a kólánál.
Egészségesebb egy jó kis önkielégítés az autópálya mellett, a nap sütése alatt meztelen.
Szólj ha mész mek. ve.d
mitől is egészséges a kinin??? nem vágom...
mondjuk attól hoyg hosszabb szedése esetén meg is lehet süketüln?i?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!