A kínai kaja egészséges, semleges vagy egészségtelen?
Hát a Meki alias túl sokan vagyunk öljük meg a felét a hamburgereinkkel történetnél mindenképpen jobb,de a kínaiak se vetik meg az ízfokozót,bár ez étteremtől és ételtől függ.Vannak helyek,ahol egész jók a kínaiak.A csirke,az még talán egy jobb eset,de a leveseket nagyon túlfűszerezik :-S.Ergo,ha tudod valamiről,hogy nem olyan durva,akkor eheted,csak válogasd az éttermet meg.Ez olyan,minthogy egy Gyrost hol eszel meg.Lehet,hogy az ilyen utcai gyrosokba még tehéntrágyát is tesznek.Úgyhogy abszolút étteremfüggő.
Jó étvágyat! :-D
a kínai kajákban ltalában egy minimális adag hús le van öntve egy nagy adag cukros lével. A cukor senkinek sem egészséges, mivel fogszuvasodást és cukorbeegséget okoz. Viszont alkalmanként belefér a kínai!
megjegyzés: én napi kb fél kiló csirkemellet eszem, vagy többet, így a hentessel elég jóban vagyok több helyen is. Egyszer láttam egy nagy adag sárga (!!) csirkemellet nála a vitrinben, megkérdeztem h azt ilyenkor kidobják, vagy mi lesz vele (nem akartam megenni persze)? nem dobják ki: kisz sárga emberek elviszik óccón.
Ez Budapesten történt, vonjátok le a következtetést.
a zöldséggel niscn is gond, de zöldséget magadtól meg egyéb kajákhoz is tudsz és kell enni, tehát ez nem mérvadó. Viszont túl kevés benne a hús a cukros léhez kéepst amivel nyakon van öntve. De mondom, belefér néha semmi bajod nem lesz tőle, mondjuk én emellett semmi más édességet sem eszem.
Viszont a hús témát nyugodtan elhiheted, mert a hentes nagyon jó ismerősöm, mondom, évek óta oda járok, és nekem nem akarta eladni azt a húst, mert az már a kínaiaknak volt félretéve. Úgyhogy Bpen óvatosan a kínaival!
Még írni sem tud szerencsét drágaságom, de már osztja az észt, online.
Mondatszerkezete, írás jelek, fogalmazás... mind hibás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!