Dohányos lányok! Mennyire változott meg az alakotok?
Arra gondolok, hogy miután elkezdtetek dohányozni, nem férfiasodott az alakotok?
Hova híztatok, ha híztatok? És honnan fogytatok, ha fogytatok?:)
Ha valaki, közben sportolt is, vagy kevesebbet evett, a kérlek az is írja hozzá:)
Hosszú részletes beszámolókat bátran!:D
És olyan, akinek nincs személyes tapasztalata az semmiképp se írjon:P nem vagyok kíváncsi az ezthalloottam..azthallottam dolgokra:D
és most nem a leszokás utáni súlyváltozásra vagyok kíváncsi, hanem kifejezetten a dohányzás alattira:P
jesszusom..-.-
miért lennék hülye mégis???
Mitől is lenne férfiasabb az ember a cigitől? Ilyet hogy lehet kitalálni? :D
Régóta dohányzom, az alakomra semmilyen hatása nincs.
Én is csak olvastam valahol. asszem wikipédia.
Én SEM gondoltam hogy valóban férfiasabbá tenné az alakot.
ezért kérdezem meg itt, hogy van-e olyan, aki ilyesmiket tapasztalt.
"A dohányzó nőkben[70][71] megváltozik a női és férfi hormonok aránya, következésképpen a dohányzó nők teste gyakrabban hasonlít a férfiakéhoz, amelyben a zsír csípők és a mellkas helyett a hasi tájékon raktározódik el. Ennek eredménye a kevésbé „feminin” testalkat, ráadásul a dohányzó nők esetében magasabb a cukorbetegség és a szívroham veszélye."
tessék hitetlenek..-.-
Hát ezért (is) nem kell dohányozni.
Gondolom azért kérdezted, mert ettől függ hogy fogsz e cigizni (nem biztos, de nekem ez jött le a kérdésből).
Úgyhogy ne cigizz, a wikipédiára sokan írnak, de a hülyeségeket kitörlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!