Fogszabis srácok, csajok! Érdekelne, személyiségetek milyen irányba változott ezen idő alatt/előtt/után?
hogy kezeltétek az első pillanatokat, az emberek reakcióját a változásra ahogy megláttak titeket "újult külsővel"
önbizalom terén hogy álltok/álltatok?
jelenleg abban stádiumban vagyok mikor már elfogadtam ,hogy kell ,de nagyon félénk vagyok feltetetni, biztos hogy egyszer erőt veszk magamon ,és belevágod, a kérdés mikor..
18f
Engem mindenki csak dicsért, hogy jól áll,aranyos stb... És lehet h hihetetlen de a fogszabályzó hozta meg az önbizalmam... Azóta sokkal többet mosolygok, vidámabb vagyok és magamat is jobban elfogadtam fogszabival, mint anélkül.
Én is nagyon paráztam az egésztől, mert 4 éve amikor éjszakait kaptam, akkor már felvetette az orvos, hogy az állandó hatásosabb lenne, de nagyon erősen tüntettem ellene. De amúgy ehhez az egész fogszabis dologhoz úgymond "meg kell érni" szerintem...a kis 10 éves fejemmel nem tudtam felfogni h nekem mégpedig ez igenis hasznos lenne...szóval most 2 hónapja kaptam meg az állandó szabályzómat. De már most látható h mennyit alakult ez alatt a 8 hét alatt...
Még annyit mondanék h azt ajánlom minél hamarabb kezdj bele. Nem jó az ha húzod az időt.;DD
És bocsi ha hoszzúra sikeredett...:PP
14/l
ez mekkora :D 14 évesen bevállalod és én fosok tőle.
úgymond megértem már rá szerintem, nem tellik el nap ,hogy ne gondolnák arra hogy hogy festenék fogszabival, de nem sok jó tárul elém olyankor...de viszont sokat gondolok a jövőmre, és nem akarok 22 évesen is ezzel küszködni.
aimtől a legjobban tartok ,hogy belépek a suliba és mindenki ,kérdezgeti hogy ,hűűha mivan ,fogszabályzós lettél?!..
rosszabb mintha 50 darázs csípkedne egyszerre... ha kiválthatnám vhogy a zavar által keltett rossz érzést fizikai fájdalommal..najóó ebből elég.
köszi a választ
Az előző vagyok..;D
Én azt csináltam h vigyorogtam egyet és és szééépen kihangsúlyozva odalöktem nekik egy íígent..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!