Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Most én nem értem vagy tényleg...

Most én nem értem vagy tényleg nincs értelme? :S

Figyelt kérdés
Szoval 15 éves vagyok gondoltam itt egy szál cigi kiprobálom. Fogtam a cigit (mivel a haverjaim dohányoznak igy gondoltam én is kiprobálom már) meggyujtotam a végét normálisan , kicsit beleszivtam a másik oldalt hogy kapjon lángot és meggyuladjon szoval minden rendben van füstöl a vége minden okés. az elésö pár sluk után meguntam :S Semmi ize nincs neki és büdös is k.rvára ... Amugy egy Malboro cigiröl van szó, gondolom a clasic vagy nemtudom sima cigi. Fogtam elnyomtam és kidobtam a 8.-ról... Én csináltam vmit rosszul vagy normális ha nincs izze ? Bocs de ez tök szar , ezért nem cigizek , akkor inkább nyalokázom :D
2010. szept. 14. 16:33
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon helyes, maradj a nyalókánál! :) - nincs semmi íze (kivéve a mentolosnak) , és büdös is, egyszerűen a nikotin, amit tartalmaz egy idő után függőséget okoz - a legtöbben, ahogy te is a haverok miatt kezdik el, mert az menő, csak sajnos nem mindenki ismeri fel, hogy semmi értelme, és hipp-hopp rászokik. Kipróbáltad, rájöttél, hogy értelmetlen, ne hagy magad meggyőzni a haverok által se , így egy csomó pénzt is megspórolsz :)
2010. szept. 14. 16:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy nincs íze. Mármint olyan íze nincs, hogy most édeset vagy sósat vagy bármit érzel, ez nem kaja. Ami az érzést adja, az az, amikor az ember letüdőzi. De hozzáteszem, hogy elsőre az sem kellemes.

Amúgy meg teljesen igazad van, ne cigizz, mert értelme nem igazán van, csak fölösleges pénzkidobás.

2010. szept. 14. 16:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát nincs is az a pénz hogy ezt a sz.rt szivjam :) Ha mondjuk kellemes lenne akkor még okés meg minden de igy :S Azthittem vmi hihetetlenül tök jo :D de ez egyszerüen sz.r...
2010. szept. 14. 16:40
 4/6 anonim ***** válasza:

szia! Gondolom nem tüdőzted le..na akkor még rosszabb véleményed lenne róla..:D akkor érződik egy kis "íz" de az is csak cigi izű..meg ráadásul olyan mintha megfulladnál:S

15/L

2010. szept. 14. 16:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is így voltam vele, mikor hasonló idősen kipróbáltam. Ez csak annak élvezet, aki már rászokott. Addig viszont nem érdemes eljutni. Ennyi elég is volt belőle szerintem, nem kell erőltetned, nem ciki, ha valaki nem dohányzik, sőt, majd felnőttként jól fog jönni az a havi (akkor már ki tudja hányszor) tíz-húszezer forint megtakarítás, amit szegény dohányosok a cigire költenek. Kipróbáltad, most már tudod, milyen, most már nemet is mondhatsz bátran.
2010. szept. 14. 16:59
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

VÉGRE EGY NORMÁLIS EMBER!!!

Nem, tényleg nincs értelme, ne cigizz!

Főleg ha rossz. De ne próbáld meg újra meg újra, mert az bajhoz vezet(het).

2010. szept. 14. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!