Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha megtehetnéd, legalizálnád...

Ha megtehetnéd, legalizálnád a marihuána kiskereskedelmi terjesztését és a fogyasztást, az ártalomcsökkentés és a termék megadóztathatósága érdekében?

Figyelt kérdés
Bizonyított tény hogy a fűszívásnak gyakorlatilag nincsenek halálos áldozatai, valamint a szervezetre kevésbé bír káros hatással mint a legális dohány, vagy alkohol. Ha a terméket legalizálnák minőségi és szennyezetlen lenne, így a vele járó ártalmak csökkennének, nem beszélve arról, hogy a hatóságok által gyakorolt meghurcoltatások véget érnének.
2010. szept. 7. 14:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim válasza:
44%
Jól tetted kedves kérdező :D Amúgy annyi okos ember van itt... a marihuána NEM FELTÉTLENÜL a keményebb drogok "előszobája"...ez közhely és általánosítás. Nekem pl eszembe sem jutna kokaint vagy heroint venni. És azoknak se akiket én ismerek, pedig régóta füveznek. De aki persze sose próbált ki semmit az nagyon jól tudja, mi?
2010. szept. 9. 17:06
 72/77 anonim ***** válasza:
0%
húúú azért jó látni hogy vannak itt jóltájékozott emberek is :)
2010. szept. 9. 18:15
 73/77 anonim ***** válasza:
én engedném csak azzal a dealereket tennénk tönkre
2010. szept. 9. 19:10
 74/77 A kérdező kommentje:
Nem tennénk tönkre a dílereket, csak kicsit más szférából kerülnének ki azok akik marival kereskednek :) gondolok itt arra, hogy engedélyt kéne kérniük, mintha italboltot nyitnának. De az áru minősége sokkal jobb lenne, kb mint hollandiában. Bár a termesztés ott is illegális, de ha azt is felszabadítanánk, minimalizálni lehetne a káros hatásokat szerintem :)
2010. szept. 9. 20:05
 75/77 anonim ***** válasza:
Magyarország 10 millió addiktológus hazája. beszarás.
2010. szept. 10. 09:12
 76/77 anonim ***** válasza:
Kérdező! Én nem írnám ki így a helyedben..:S valami rendőr meglátja rád áll aztán majd mehetsz börtönbe:S:S
2010. szept. 14. 16:23
 77/77 <b>Chuck Norris</b> ***** válasza:

ezen az oldalon érdemes olvasgatni : [link]

és itt 1 jó kis írás ami valamilyen szinten ide kapcsolódik : [link] /beszamolo-machiavelli/

2010. szept. 19. 00:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!