Méregtelenítenék és lúgosítanák, de nem divatból?!
Nekünk föci tanárunk mondta,hogy rendszeres lúgosításra van szüksége a szervezetünknek és amit,mi fiatalok is könnyen meg tudunk valósítani az,hogy egy 1,5l-es vízbe belecsavarunk egy citrom levét és azt iszogatjuk a nap folyamán.Ugyanis a citrom is lúgosít.Én azóta nagyon gyakran iszom ezt,mert egyébként is szeretem ha picit citromos a víz:)
15L
Gyógyszertárban lehet kapni(Basica)lúgosító port,gyógynövboltban lúgosító növények porát.Természetesen a gyógyszertári olcsóbb,de a másik kicsit természetesebb.
A legegyszerűbb lúgosító a rendkívül hatásos szódabikarbóna.
Ami nekem is új volt:Milyen savak keletkezhetnek bennünk?
Stressz,zaj,félelem,bosszúság:sósav
Sport,fitnesz,kocogás:tejsav
Édességek:ecetsav
Tea,kávé:csersav
Nikotin,gázosodás:kénhidrogén(sav)
Gyógyszerek:acetilszalicilsav,sósav-mint a legtöbb fájdalomcsillapító
forrás:Dr.Deák Sándor Lúgosítás oxigénnel
Az emberi szervezet ph értéke állandó. Nem lúgosodik és nem savasodik, változatlan. Ha savas lesz, az a betegség jele, nem a savasdástól leszünk betegek. Meg lehet kérdezni az orvost. De ha nem hiszitek, lehet lakmuszpapírt venni, és méregetni a nyálat. (előtte természtesen nem eszünk, nem iszunk, mert az befolyásolja)
Mivel állandó, befolyásolni sem lehet.
Ha valaki lúgosítással fogy, az sem azért van, mert lúgosodik a szervezete, hanem mert olyan "lúgosítónak" kikiáltott kajákat eszik, amikben alig van kalória. (Általában a zöldség, gyümölcs "lúgosít", a szénhidrát "savasít", jééé, de érdekes, és mennyivel jobban hangzik, mint hogy diétázz!)
Ha valakinek sok a gyomorsava, az egy más probléma, attól még a szervezete lúgos, tessék, meg lehet mérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!