Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » A tojást hogy egyem, sütve,...

A tojást hogy egyem, sütve, főzve, vagy nyersen?

Figyelt kérdés

Persze ha csak nem szalmonellás:)!Imádom nyersen a tojást, csak úgy sóval és felverve , Kenyérrel szoktam mártogatni!

Kíváncsi lennek arra hogy rosszul teszem vagy jól. Mert annyi legenda szol a tojás körül, hogy mar nem is tudom hogy mit higgyek! Egyesek azt mondjak, hogy nagyon karos ha többet eszem, mint kettőt egy heten. Egyesek meg azt, hogy nagyon egészséges de csak akkor, ha legalább hármat eszem egy evésre!

2010. ápr. 14. 08:45
1 2
 11/11 BalaZS7 válasza:

attol függ minek akarod enni...csak egészség érdekében akkor mint a többi kommentben írták énis azt ajánom..

én például 13évesen edzés közben eszem:P

am azon csodalkozom hogy SZERETED nyersen enni..o.O nekem nem ment az első3esetben ki hanytam...:/

2013. ápr. 1. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!