Az alma-céklánál együtt pároljam az almát és a céklát, vagy elég csak a céklát párolni és az alma mehet bele nyersen?
Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 09:44
1/1 anonim válasza:
Én ha főtt ételbe raktam, az almát is pároltam/főztem/sütöttem, de arra figyelj, hogy a cékla jóval lassabban puhul meg az almánál, tehát ha együtt akarod készíteni, mikor már legalább félig puha a cékla, akkor tedd hozzá az almát, de csinálhatod külön-külön is a kettőt. Ha nem ragaszkodsz a pároláshoz, a cékla sokkal finomabb úgy, ha héjában, alufóliába csavarva teszed be a sütőbe, és az almát is sütheted esetleg így, szintén jobb ízű szerintem, mintha vízben megfőzöd, vagy párolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!