A tojást hogy egyem, sütve, főzve, vagy nyersen?
Persze ha csak nem szalmonellás:)!Imádom nyersen a tojást, csak úgy sóval és felverve , Kenyérrel szoktam mártogatni!
Kíváncsi lennek arra hogy rosszul teszem vagy jól. Mert annyi legenda szol a tojás körül, hogy mar nem is tudom hogy mit higgyek! Egyesek azt mondjak, hogy nagyon karos ha többet eszem, mint kettőt egy heten. Egyesek meg azt, hogy nagyon egészséges de csak akkor, ha legalább hármat eszem egy evésre!
A legújabb kutatások szerint a tojás a legegészségesebb élelmiszer.16 féle vitamin van benne,csak C nincsen.A koleszterinszintnek csak akkor árt,ha az illetőnek baj van eleve a koleszterinjével.
Naponta biztosan ehetsz többet is.
a tojás akkor jó igazán, ha vidéki nénitől veszed, akinek saját tyúkjai vannak. sajnos manapság a tyúkokat hormonokkal tömik ( hogy gyorsabban nöljenek, több tojást adjanak), meg antibiotikumokkal (hogy ne legyenek betegek). így a tojás, amit tojnak nem biztos, hogy annyira egészséges.
nyersen semmiképpen nem enném.
08:55-nek igaza van
én kórusban éneklem és fellépések előtt így eszem
egyetlen aranyszabály van a természet adta élelmiszerekkel lásd: tojás
MINDIG MINDENT CSAK MÉRTÉKKEL! és nem lesz semmi baj
jó tojásozást;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!