Candida diéta fogyás nélkül lehetséges?
Igazából 2 hét alatt tűnt el a lepedék, a teljes gyógyuláshoz valószínűleg évek kellenek. Akkor kezdett rosszabbodni az állapotom mikor edzőterembe jártam és napi 1 kg kenyeret fogyasztottam. Ja és szinte az összes fogam be van tömve. Mikor az orvostól megkérdeztem hogy mi ez a lepedék azt mondta nem mosok rendesen fogat(általában napi 5 ször mostam fogat).
Ne higgy el mindent az orvosoknak hidd el nem okosabbak nálunk még akkor ha néha úgy tűnik.
3-4 hétig candida diétáztam, de nem jutottam vele semmire csak folyamatosan éheztem tőle. É s utána kipróbáltam egy másik módszert. A candida sok toxint termel, a candida a toxinjaival leginkább az epetermelést próbálja akadályozni, hiszen az epe gombaölő, ja és a szervezeted a koleszterintől az epével szabadul meg.
Van nekünk egy kiváló gombaölő élelmiszerünk a só.
Ha megsózod a kenyered nem szaporodik el benne a gomba, ennyire egyszerű.
11. tünet a nyálkahártyák kóros elváltozásai(candida)
ezt már nobel díjas kutatók bebizonyították.
Kiegészítő kezelésként használok nagydózisú c vitamint, propoliszt, grapfruit cseppet, fokhagymát.
Ja és még valami a fiziológiásan sózott kenyérben a candida szaporodásképtelen.
Erős gyógyhatása van a bélflórára nézve.
Ponthogy a só ami gátolja a fertőzést, biztos vagyok benne hogy a fél ország candidás lesz. És majd sokan meghalnak rákban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!