Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Candida diéta fogyás nélkül...

Shadow0101 kérdése:

Candida diéta fogyás nélkül lehetséges?

Figyelt kérdés
173 cm vagyok és kB 70 kg. Candida diétáznom kell kB két hónapig. nem vagyok valami nagy darab viszont sportos alakom van, amit szeretnék tartani. szerintetek Candida diéta mellett ezt lehet tartani?
2015. okt. 21. 17:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Igazából 2 hét alatt tűnt el a lepedék, a teljes gyógyuláshoz valószínűleg évek kellenek. Akkor kezdett rosszabbodni az állapotom mikor edzőterembe jártam és napi 1 kg kenyeret fogyasztottam. Ja és szinte az összes fogam be van tömve. Mikor az orvostól megkérdeztem hogy mi ez a lepedék azt mondta nem mosok rendesen fogat(általában napi 5 ször mostam fogat).

Ne higgy el mindent az orvosoknak hidd el nem okosabbak nálunk még akkor ha néha úgy tűnik.

3-4 hétig candida diétáztam, de nem jutottam vele semmire csak folyamatosan éheztem tőle. É s utána kipróbáltam egy másik módszert. A candida sok toxint termel, a candida a toxinjaival leginkább az epetermelést próbálja akadályozni, hiszen az epe gombaölő, ja és a szervezeted a koleszterintől az epével szabadul meg.

Van nekünk egy kiváló gombaölő élelmiszerünk a só.

Ha megsózod a kenyered nem szaporodik el benne a gomba, ennyire egyszerű.

[link]

11. tünet a nyálkahártyák kóros elváltozásai(candida)

ezt már nobel díjas kutatók bebizonyították.

Kiegészítő kezelésként használok nagydózisú c vitamint, propoliszt, grapfruit cseppet, fokhagymát.

2015. okt. 29. 09:46
 12/18 anonim ***** válasza:
de hát a legnagyobb üzlet a beteg ember
2015. okt. 29. 09:49
 13/18 anonim ***** válasza:
ja és ami még nagyon fontos, hogy a kalóriabevitelt le kell csökkenteni(diétázni kell), ez nagyon fontos, annyit egyél hogy éppenhogy csak jóllakjál ne túl sokat. a napi 3 szori étkezést javaslom. Reggelire többet, estére kevesebbet. Én biztos vagyok benne hogy a candida diétától senki sem fog meggyógyulni.
2015. okt. 29. 09:56
 14/18 anonim válasza:
Shadow0101 írtam neked privátban!
2015. nov. 3. 17:18
 15/18 anonim ***** válasza:
Ilyen alakkal én nem diétáznék. Tökéletes a súlyod. A Candidánál ez nem így lenne. Viszont a sóban igaza van korábban szólónak, azzal csak mérgeznek. - Úgy mint minden mással is.
2015. nov. 8. 03:48
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem lehetséges. Van egy ismerősöm aki nagyon lefogyott a már alapból vékony alkatából. Most próbál visszahízni, pár kiló már sikerült is. Candida diéta fogyással jár.
2015. nov. 22. 21:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Nézzetek már szét amióta bevezették ezt a stop só marhaságot, azóta mindenki be van gombázva. Csak az marad egészséges aki szarik az ajánlásokra és azt eszi ami neki jólesik.
2015. nov. 24. 17:30
 18/18 anonim ***** válasza:

Ja és még valami a fiziológiásan sózott kenyérben a candida szaporodásképtelen.

Erős gyógyhatása van a bélflórára nézve.

Ponthogy a só ami gátolja a fertőzést, biztos vagyok benne hogy a fél ország candidás lesz. És majd sokan meghalnak rákban.

2015. dec. 1. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!