Lehetséges, hogy mellből fogyjak fekvő támaszokkal?
Figyelt kérdés
Napi 50-et gondoltam és ezt fokoznám ,mármint elöször se az 50-et egyszerre hanem kis pihenésekkel.
14 F 174 cm 80 kg. Sajnos nem sportolok semmit :/
2015. jún. 25. 08:18
1/6 anonim válasza:
A napi sok oldalú mozgás ,és a hamarosan bekövetkező kamaszkor viszi le rólad a felesleget .
2/6 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de a napi 50 fekvőtámasz miatt a súlyod nem fog változni. Általában 20 percnél hosszabb, intenzív mozgás indítja be a zsírégetést. Én pl egy órát szoktam futni. Emiatt van kockahasam. (Mert nincs rajta zsír, és látszik az izom. Pedig hasra külön nem edzek.)
3/6 anonim válasza:
Fekvő ilyenre nem jo. Focizz,vagy egyéb mas sportot keress ahol futni is kell.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat 😃,de a kérdésem főleg az volt ,hogy ilyen súllyal birok-e mellből fogyni fekvők segítségével ?? 😊
2015. jún. 25. 22:37
5/6 anonim válasza:
Nem. Elsősorban az étrendeden kell változtatni, de n koplalj meg hülye kúrákat csinálj, hanem olvasd el a Sárga Kapszulát. Abban benne van, hogy hogyan kellene diétázni. Keress még rá a Fegyencedzésre, mindenre kell edzeni nem csak mellre.
6/6 anonim válasza:
Nincs helyi zsírégetés. Fuss vagy ússz, esetleg biciklizz. Ezek valóban beindítják a zsírégetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!