Ha fogytam mellből, akkor az még, , visszanőhet" vagy ilyen pici marad? (Anyukámnak is pici, nem tudom hogy van-e összefüggés) 14/L
Szia!
Igen fiatal vagy még a melled mêg nőhet.
A mell méretét az anyukádtól nem feltétlenül öröklöd,az intim részek mérete másodlagos a genetikai öröklésnêl.(magasság,testalkat,szem,haj szín ami jellemzőbb,ami elsődleges)
Anyunak 95-ös,mára 90-es melle van,én is korán fejlődtem de csak 75\C és 80\A a mellem.Van olyan ahol kicsi az anyának a melle,a lányának mêgis nagynlesz.
Első, hogy lehet A-s meg C-s is a melled? Egy A-s mell akkora, mint egy szúnyogcsípés, a C-s meg azért már szép formás.
A számok meg nem jelentenek semmit, vagyis mellméretben nem sokat. Mikor fogytam, akkor ment le 95DD-ből 80DD-be, tehát a cicim akkora maradt, csak a hájam tűnt el a hátamról.
Úgy hogy 75-ös ből van A,B,C méret a C ebből a legnagyobb és a 75-ös méretet a 80-as követi,tehát gondold vêgig 75\C ből 80\A-ra nőtt.
75-ről - 80-asra váltott!
Hát magamnál nagyon is láttom és ézem is a különbséget hogy A,B vagy C-s melltartot veszek fel.
És a melltartó szabása is számít.
Kicsi a mellem,de nem babszem☺
És baromire nem mindegy miből hordasz A méretet!
90\95-ös nél hiába az A méret az nem kicsi!☺
75-ös méretnél D-t is láttam már, és biztos létezik nagyobb is speckó boltokban.
Nem úgy nőnek a mellek, hogy C-ig, utána meg ugrik egy számot, és A-nál kezdődik. (Hisz G-ig biztos nő, annál nagyobbat nem láttam, de ez nem jelenti azt, hogy nincs.)
Ha 75C-s a melled, akkor két variáció van: vagy 80B vagy 70D a jó még, attól függ, hogy szorít vagy laza a melltartó. Pushup nélkül persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!