Beteges az étkezési szokásim, vagy másnak is van hasonló "hóbortja"? Többi lent.
Próbálom röviden leírni: A lényege az, hogy nem eszek meg semmi gyári, bolti kész- és félkész ételt, még bolti fűszerkeveréket sem használok, jobb szeretem magam fűszerezni a húst ízfokozók nélkül. A baj ott kezdődik, hogy ha épp nincs adalékmentes étel, napközben jóformán semmit nem eszek, amíg nem érek rá főzni magamnak délután.
Reggel megiszom a kávémat (amit nem, tartok napi egyszer egészségtelennek) majd később megeszek egy barackot. Ha valahova el kell mennem, bekapok egy pár falat jó minőségű sajtot, hogy ne forduljak fel. Sokszor éhes vagyok nap közben, de nem zavar. Sőt az a baj, ha nap közben eszem néha rendesen, elfáradok. Ha megjöttem az utamról, sok folyadékot iszok, amibe a sör is belefér, majd ha végeztem a dolgaimmal, jöhet a főzés, amiben csak az van, amit tudom mit teszek. Bolti szalámi, joghurt, "ragasztott sonka" kizárt. Kotyvasztok valamit alapanyagokból, majd desszertnek a saját fámról szedett meggyből készült fagyimat majszolom. A gond azzal lehet, hogy egy nap egyszer eszek rendesen lefekvés előtt, ha már minden nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!